Napi friss

Molnár Anikó elárulta, ismerkedne-e az OnlyFansen

Ami késik, nem múlik: 47 évesen erotikus munkába kezd, és az egyik internetes tartalomgyártó oldalon árulja meztelen fotóit, videóit.

Míg a nők pálcát törnek Molnár Anikó felett, addig a férfi követői csaknem könyörögnek a pikáns fotókért. Számtalan üzenetet kapott, hogy szívesen látnák az OnlyFansen, úgyhogy tulajdonképpen miattuk regisztrált az oldalra. És hogy mely férfiak rajongására számít? „Többnyire a 25–60 év közötti férfiak érdeklődnek irántam, legalábbis az Instagramon javarészt tőlük kapok üzeneteket, kommenteket. Az OnlyFansen is hasonló közönségre, sok-sok fiatalra számítok, akik egyre aktívabbak az oldalamon. Nyilván nagyon jóleső a közeledésük, de azt nem tudnám elképzelni, hogy egy erotikustartalom-gyártó oldalon ismerkedjek. Egyrészt szerintem az nem szexi, ha egy férfi pózol és mutogatja a nemi szervét, másrészt nem gondolnám, hogy egy ilyen oldalon bárki is komoly kapcsolatot keresne – vélekedett Anikó a Storynak nemrég, aki maga egyébként nyitott lenne az ismerkedésre, kérdés, hogy jövendőbelije miképp fogadja majd az új mellékállását. – Szerintem nem fogja megnehezíteni az ismerkedést, hogy pikáns tartalmú fotók is fellelhetők rólam az interneten, hisz aki meg akar engem ismerni, az ezzel együtt fog elfogadni, aki pedig ítélkezik felettem, annál már amúgy is rég kivertem a biztosítékot a korábbi, férfi magazinos képeimmel. Még néhány meztelen fotó szerintem már nem oszt, nem szoroz!”

Nem adja fel a munkáját

Noha az erotikus web­oldal legnépszerűbb külföldi szexsztárjai akár milliárdokat is képesek keresni pikáns fotóikkal, Anikó inkább csak jövedelemkiegészítésként tekint erre. „Tizenegy éve dolgozom sminktetoválóként, de eszem ágában sincs feladni a polgári foglalkozásomat azért, mert regisztráltam az oldalra.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!