Napi friss

Versenytársuknál megbukott műsorokkal próbálkoznak a kereskedelmi csatornák

Bizony többször előfordult, hogy ugyanaz a műsor megjelent több csatornán is.

The Voice

Nemrégiben derült ki, hogy az RTL feltámasztja a világszerte nagy népszerűségnek örvendő zenei tehetségkutatót. Talán kevesen emlékeznek rá, de ezt a produkciót a TV2 már műsorra tűzte 2012 októberében. Akkoriban a The Voice nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de olyan nevek tűntek itt fel, mint Pál Dénes, Veres Mónika vagy Mohamed Fatima. Vajon az RTL sikerre tudja vinni a produkciót?

Éden Hotel

A magyar televíziózás kaméleonja ez a formátum, hiszen még a Viasat3-on indult hóditó útjára 2011 tavaszán. A Karib-tenger partján forgatott reality két évadot élt meg a csatornán. 2015-ben a TV2 döntött úgy, érdemes új életet lehelni a produkcióba, nem kellett volna, ugyanis a Berki Krisztián által vezetett valóságshow hatalmasat bukott. Ennek ismeretében kissé vakmerő húzásnak tűnik az RTL részéről az új évad gondolata, de ki tudja, talán ez lesz az idei ősz legnagyobb dobása.

A Farm

Csak ügy, mint az Éden Hotel-t a Farmot is a Viasat-on láthatták a nézők először, de nem sokan emlékeznek a győztes nevére, hiszen 2002-ben a Big Brother és a Való Világ árnyékában nem tudott stabil nézőbázist kiépíteni a műsor egy elve kisebb nézettségű csatornán. Az átütő siker 2016-ban is elmaradt, ekkor az RTL-en támadt fel a formátum Nádai Anikó és Fördős Zé vezetésével. Aztán némileg váratlanul a TV2 adott neki egy esélyt, azzal a különbséggel, hogy nem civileket, hanem ismert embereket küldtek tehenet fejni a farmra. Ez az apró változtatás bejött, hiszen a celebes verzió mindhárom évada nagy népszerűségnek örvendett a néző körében.

Kiemelt kép: fotocentral.hu/Szabó Lilla

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!