Napi friss

Macsétás rabló elől kellett menekülnie Afrikában Schumacher Vandának

A ValóVilág műsorvezetője az elmúlt év kihívásairól és örömeiről mesélt.

Schumacher Vanda nem számított rá, hogy számára a tavalyi esztendő hozza el az áttörést. „2022 eddigi életem legjobb éve volt, de nem gondoltam volna, hogy most indulnak be igazán a dolgok – meséli a story.hu-nak a ValóVilág műsorvezetője. – Csak azt terveztem, hogy körbeutazom a világot, ez meg is valósult, csak közben történtek olyan dolgok, amiket felkapott a média.”  Ilyen volt többek között, amikor kirabolták Los Angelesben, megharapta egy teknős Zanzibáron, vagy amikor arról szóltak a hírek, hogy chipet ültet a bőre alá. „Nem gondoltam volna, hogy ezekből médiaszenzáció lesz. Szeretem megmutatni, ha történik velem valami, mert kevés őszinte influenszer van Magyarországon.”

Utazásai során Los Angeles és a Rodeo Drive, azaz Beverly Hills kultikus utcája volt rá a legnagyobb hatással. „Ott éreztem először, hogy teljesen mindegy, ki honnan jön, mi a családi háttere, bármit el lehet érni – mondja Vanda. A tanzániai utazás azonban nem a felhőtlen szórakozás miatt marad emlékezetes számára. – Az egyik barátnőmmel fel akartunk fedezni egy érintetlen, kicsit csúnya partszakaszt, amihez át kellett mászni egy sziklás részen, és egyszer csak megjelent mellettünk néhány srác, akik gyanúsan kérdezgettek minket, honnan jöttünk, kikkel vagyunk itt. Egy ponton véletlenül megcsúszott a lábam egy sziklarésben, megbotlottam, és észrevettem, hogy az egyik srác egy piros kendőbe csavart macsétát rejteget. Azonnal megfordultunk, és elmentünk. Két nappal később mondták a helyiek, hogy azon a partszakaszon kirabolják az összes gyanútlan turistát. Ki tudja, mi történik, ha nem csúszik meg a lábam…”

Nem igazán szeretne különféle titulusokat a neve után aggatni. „Én magamat színésznek tartom, hiszen ez a személyiségemből fakad, a műsorvezetés egy meglovagolandó hullám, amiben iszonyatosan megtaláltam magam, az influenszer jelzőt pedig sokáig nem szerettem, de ma már mindhárom területet magaménak érzem bizonyos szempontból.” A tavalyi év legmeghatározóbb eseménye számára mégsem egy egzotikus nyaraláshoz vagy egy emlékezetes forgatási naphoz fűződik, hanem a nevével fémjelzett jótékonysági gála megszervezéséhez, amelynek köszönhetően négy gyerekotthonnak tudtak ajándékokat adományozni.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!