Napi friss

Ordibálás, pofon, válás – Ezek voltak 2022 legnagyobb botrányai!

Év vége fele óhatatlanul számot vetünk az adott esztendőről, górcső alá vettük az idei év legnagyobb port kavaró külföldi eseményeit.

Shakira és Piqué – Botrányos válás

Az énekesnő és Gerard Piqué 2010 óta alkottak egy párt, kapcsolatuk pedig kívülről mindig is álomszerűnek tűnt. Éppen ezért a válásuk híre az egész világot megdöbbentette, nem csak a rajongókat. Szakításuk hátterében a Barcelona korábbi hátvédjének hűtlensége áll. Valóperük hónapok óta lázban tartja a spanyol- és a világsajtót egyaránt. Végül alig egy hónapja született megállapodás a gyermekelhelyezésről, melynek értelmében Shakira a gyerekekkel együtt Miamiba költözik, Piqué pedig várhatóan havonta tíz napot láthatja majd Milant és Sashát, viszont a vakáció nagy részét vele tölthetik a fiúk, ezzel kompenzálva a gyerekekkel való napi kapcsolat hiányát.

Chris Rock és Will Smith – A pofon

A 2022-es Oscar gála az utóbbi évek legemlékezetesebb díjátadójára sikeredett, noha nem a fodros estélyik, és nem is a díjazottak névsora szolgáltatott beszédtémát hetekig, hanem az est házigazdája, Chris Rock és Will Smith csörtéje. A Richard király főhőse egyszer csak felment a színpadra, lekevert egy nagyot Chris Rocknak, miután az felesége kopaszságán élcelődött, nem tudván, hogy egyébként Jada-Pinket Smith egy betegség miatt veszítette el a haját. Will aztán kétszer is jól hallhatóan azt ordította élő adásban, hogy„ne vedd a kib*szott szádra a feleségem nevét!” A két színész mára többé-kevésbé elásta a csatabárdot.

Depp vs Heard – A per

Bár Hollywood botrányai általában hosszabb távon nem érdekesek a magyar olvasók számára, de a Johnny Depp kontra Amber Heard becsületsértési per itthon is nagy érdeklődésre tartott számot. Nem elég, hogy az egykori sztárpár kapcsolatának legsötétebb fejezeteit elemezgette a bíróság apró részletekbe menően, mindezt a saját szemével követhette bárki, mivel a tárgyalást teljes egészében online közvetítették. A júniusi ítélethozatalt több millióan kísérték figyelemmek valós időben világszerte. A bíróság végül a színésznőt találta bűnösnek, mivel szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg volt férje jóhírnevét. Ezért 15 millió dollár kártérítést ítéltek meg Deppnek.

James Corden (Fotó: Getty Images)

James Corden – Mégsem olyan jó fej? 

Itthon főleg a Carpool Karaoke-ból ismert színész-humorista október elején vacsorázott New York egyik menő éttermében a feleségével, aki tojássárgájából kért omlettet salátával. A kihozott omlettbe azonban némi fehérje is keveredett, amit Corden kifogásolt a pincérnél, aki a bakiról értesítette a felettesét. A konyhában kicserélték az omlettet, de véletlenül sültkrumplit szolgáltak fel a tojás mellé a saláta helyett. Ekkor szakadt el a cérna Cordennél, aki őrült módjárja kezdett üvöltözni a felszolgálóval, és azt kiabálta neki, hogy az nem tudja végezni a munkáját. Mivel nem először fordult elő, hogy Corden botrányt csap az ominózus étteremben, a Balthazar vezetése kitiltotta a műsorvezetőt a helyről. Corden később bocsánatot kért, de aligha lesz kedvelt vendég bármelyik manhattani vendéglőben.

Kanye West – A vesztébe rohan

2022 bizonyára nem az amerikai rapper, Kanye West éve lesz, hiszen elvesztette mindazt a vagyont és kapcsolati tőkét, amit évtizedek alatt épített fel az üzleti világban és a szórakoztatóiparban. Enyhén szólva is kétes megnyilvánulásai miatt a Twitter néhány hétre zárolta a profilját. Ezt követően az egyik legrégebbi szponzora, az Adidas döntött úgy , hogy felülvizsgálja a vele való együttműködést.

Kanye West (Fotó: Getty Images)

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!