Napi friss

Közeleg a celebper vége – Johnny Depp áll nyerésre?

Túl vannak a záróbeszédeken, kedden megszülethet az ítélet az Amber Heard–Johnny Depp-ügyben.

Fej fej mellett haladnak egymás befeketítésében, ám úgy tűnik, a színésznek jobban áll a szénája. Depp mellett ugyanis kiállt a volt felesége, Vanessa Paradis, aki elmondta, hogy a 14 éves kapcsolatuk alatt soha egy újjal sem bántotta őt a színész. Christian Dior is mellé állt, megtartva őt a Sauvage termékcsalád arcaként, így Depp ma is óriásplakátokról köszön vissza. Dior persze kapott hideget-meleget, hogy egy „feleségverőt” támogat, de a kritikák ellenére sem tervezi, hogy elküldi a színészt. Ahogy a rajongók sem, akik százszámra veszik az új parfümöt, hogy így fejezzék ki a támogatásukat. De talán a legbeszédesebb minden történés közül az, hogy míg Heard hónapok óta kerüli a nyilvános szereplést, addig Depp a pénteki záróbeszéd után, vasárnap barátja, Jeff Beck sheffieldi koncertjén tűnt fel meglepetésvendégként, és úgy tudni, a turné következő két állomásán is gitározik majd. Vagyis egyáltalán nem tűnik úgy, mintha azon aggódna, hogy az exfelesége kifoszthatja őt a vagyonából, vagy végleg tönkreteheti a karrierjét.

Pedig mindketten kerültek ellentmondásba a pereskedés alatt. A színésznél a levágott ujjbegyénél rezeg a léc, a szakértő szerint ugyanis a körömágya nem sérült meg, ami elég valószerűtlen, ha Amber tényleg egy hozzávágott vodkásüveggel okozta a balesetet. Heardnek pedig a Depp által okozott kék-zöld foltokkal kapcsolatos állítása megkérdőjelezhető. Soha semmi nem látszódott rajta a nyilvános megjelenésekkor, amit egy sminkmárka kiváló korrektorpalettájával magyarázott a nő ügyvédje. Ezzel viszont nagyot hibáztak, mert hamar kiderült, hogy a termék csak 2017 óta kapható, a színésznőnek pedig 2016 előtt lett volna rá szüksége…

A két színész hét hete tartó csatározásának – amit világszerte milliók követnek – a Washington Post egyik cikke volt a kiinduló pontja, amiben a színésznő bántalmazónak festi le exférjét. Depp munkák tucatjától esett el, köztük A Karib-tenger kalózai 6. részétől is, és rágalmazásért 50 millió dollárra (18 milliárd forint) pereli Ambert, aki 100 millió dolláros (36 milliárd forint) viszontkeresetet nyújtott be. Mindkét félnek 61 óra állt rendelkezésre ahhoz, hogy ismertessék az álláspontjukat, tanúkat és szakértőket kérdezzenek ki, majd 2–2 órában pénteken megtartották a záróbeszédüket is. A tanácskozás kedden folytatódik, de hogy kinek az oldalára billen a mérleg, még mindig nehéz megmondani.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!