Napi friss

Krausz Gábor Will Smith pofonjáról: „Nem lehet következmények nélkül mocskolódni”

Az amerikai színész a felesége kopaszságán élcelődő Chris Rocknak kevert le egyet a vasárnapi Oscar-gálán.

Itthon sem maradt visszhang nélkül, hogy a hétvégi Oscar-díj-átadón Will Smith dühében felment a színpadon álló műsorvezetőhöz, Chris Rockhoz, és felpofozta. A színész azután dühödött be, hogy Rock viccet csinált Jada Pinkett Smith kopaszságából, holott köztudott: Will Smith felesége foltos hajhullástól szenved. Krausz Gábor, Tóth Gabi férje az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető történetben reagált, amelyben azt írta: „Akár ’Hollywood’, akár nem, az erőszak nem megoldás semmire. De ebben a kurva nagy PC-világban is tartsuk tiszteletben a másikat, főleg ne poénkodjunk betegséggel. Egy szar poén kedvéért pláne ne. Erről a pofonról beszéltem nemrég. Nem lehet következmények nélkül mocskolódni a szólásszabadság nevében. Nem lehet!”

A csattanós pofonról Sebestyén Balázsék is beszéltek a reggeli rádiós műsorukban. „Az, hogy kimész, felmész, és megütöd – te, egy idol, egy világsztár azt mutatod, hogy se az ingerültségedet, se a dühödet, se a frusztrációidat, se az érzelmeidet nem tudod karbantartani, csak úgy, hogy igazságot veszel valakin a színpadon, és megütöd. Ez legalább olyan rossz üzenet, mint egy beteg emberen poénkodni” – reagált Balázs.

„Átléptem a határt, és hibáztam”

Will Smith már az Oscar-gálán bocsánatot kért köszönőbeszédében a pofon miatt, bár az is igaz, hogy pont Chris Rocktól nem, csupán a díjat osztó Akadémiától és a jelenlévőktől. Egy nappal később Instagram-oldalán a gála műsorvezetőjétől is elnézést kért. „Az erőszak minden formája mérgező és romboló. A múlt esti viselkedésem az Akadémia díjátadóján elfogadhatatlan és védhetetlen volt. Az engem érintő viccek részei a munkának, de a Jada egészségi állapotával kapcsolatos vicc túl sok volt, hogy el tudjam viselni, és érzelemből reagáltam. Szeretnék tőled nyilvánosan bocsánatot kérni, Chris. Átléptem a határt, és hibáztam. Szégyellem, hogy a tetteim nem arra az emberre utalnak, aki lenni akarok. A szeretet és kedvesség világában nincs helye az erőszaknak. Szeretnék továbbá bocsánatot kérni az Akadémiától, a műsor előállítóitól, minden jelenlévőtől és világszerte az összes nézőtől. Szeretnék bocsánatot kérni a Williams családtól és a Richard király filmes családjától. Mélyen bánom, hogy foltot ejtettem ezen az egyébként mindannyiunk számára gyönyörű utazáson. Dolgozom magamon.”

 

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!