Napi friss

Válságba került Judy házassága: „Amíg két ember akarja, addig tud működni egy kapcsolat”

Már többször felmerült, hogy férjével külön utakon folytatják tovább.

Judy néhány nappal ezelőtti, Instagram-oldalán megosztott bejegyzését olvasva sokan attól tartanak, a népszerű énekesnő házassága válságba került. „Azt mondják, az új kezdet egyik legfontosabb része az, hogy lezárjuk a múltat… Tegyünk pontot minden olyan folyamatban lévő dolog végére, amit csak húzunk magunk után, miközben már rég elfelejthettük volna. Az emberi élet 9 évenként fejlődik, és minden évünk egy fejlődési szakasz része. Én ez a nap végéig a 9-es személyes évemben vagyok/voltam, ami talán életem egyik legszörnyűbb és legnehezebb éve volt. De most eljött az idő, és holnaptól jöhet az 1-es év, vagyis az új kezdet éve” – olvasható a posztban, amiről a pár egyik barátja azt mondta a Blikknek, Judy és férje újfent nehézségekkel küzdenek, és hogy a válás gondolata többször felmerült már köztük. Némi reményt kelt ugyanakkor a névtelen forrás azon mondata, miszerint bíznak benne, a házaspárnak ezúttal is sikerül megmentenie a kapcsolatát.

Az énekesnő még a nyáron mesélt őszintén a Storynak arról, hogy több mélyponton vannak túl a férjével, Balázzsal, azonban minden nehézség ellenére küzdenek egymásért, és nem tudják elképzelni a jövőjüket a másik nélkül. Férj és feleség nagyon tudatosan állt a kapcsolatukhoz, Judy jelszava: Élni és élni hagyni! Így ha férjének ahhoz volt kedve, hogy egy hétre horgászni menjen a barátaival, az énekesnő hagyta. Bár a nyári szezont, amikor Judy fellépésről fellépésre jár, megszenvedik, a téli időszakban viszont sort kerítenek arra, hogy közösen elutazzon valahová a család, ahol kizárólag egymással tudnak foglalkozni. De arra is odafigyelnek, hogy több év házasság után visszatérjenek azokra a helyszínekre, ahol kapcsolatuk elején megfordultak. „Hihetetlen jó érzés picit visszarepülni a múltba, és újraélni szerelmünk hajnalát. Ez mindig ad egy újabb löketet – mondta egykor Judy, aki azt is elárulta, hogy férje és ő is járnak pszichológushoz mentális egészségük megőrzése végett. – Valahogy eszembe sem jut, ami a legtöbb kapcsolatot megmérgezi, hogy a férjem megcsalna. De más negatív gondolat sem fészkeli be magát az agyamba, mert nem engedem be.”

Minden igyekezetük ellenére többször felmerült, külön utakon folytassák. Például rögtön Maja lányuk megszületése után, amikor az énekesnőben tomboltak az anyai hormonok, férjét pedig, nem tagadta sosem, abban az időben elhanyagolta. Balázs ezt olyannyira megszenvedte, rezgett a léc, hogy végül elhagyja feleségét és kislányát. Szerencsére erre nem került sor, és mindenki bízik benne, ezúttal is sikerül megküzdeniük a nehézségekkel. „Hiszek benne, hogy amíg két ember akarja, addig tud működni egy kapcsolat” – vélekedett egykor az énekesnő.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!