Hazai sztár

Judy: „Eszembe sem jut, hogy a férjem megcsalna”

Több mélyponton vannak túl, de nem engedik el egymás kezét. Íme, 3 tipp a boldog házassághoz.

Tiszavirág-­életűnek jósolták a kapcsolatukat, Balázs ugyanis alig volt 22 éves, amikor egymásba szerettek az akkor 34 éves Judyval. Idővel azonban minden kétkedő elnémult, mert ők összeházasodtak, gyerekük született, és ma is egy családként élnek. El sem tudják képzelni, hogy ez valaha máshogy legyen. Azt viszont nem tagadják, hogy emögött rengeteg küzdelem, kitartás és elfogadás van.

Élni és élni hagyni

Balázs már az elején tudta, látta, hogy milyen az élet egy popénekesnő mellett. Hogy a hétvégék nagy része külön töltött idő lesz, hiszen fellépések tucatja várja Judyt a Groove­house-zal. Mellette próbák, interjúk, megjelenések töltik ki a hétköznapjait, az utcán, a közértben, az orvosnál pedig rendre leszólítják a rajongók egy közös képért, auto­gramért. „Ez nálunk sosem okozott gondot. Nem árultam zsákbamacskát, és Balázs jól is vette az életem. Ahogy én is hagyom, hadd csinálja, amit szeret. Mellettem szabad élete van, ha neki az a kikapcsolódás, hogy egy hétre elmegy horgászni, menjem. ’Élni és élni hagyni!’ Ez az egyik fő tanácsom” – mondja az énekesnő, aki szerint a legnagyobb buktató egyébként az időhiány a kapcsolatukban, legfőképp nyáron. De az évek során már megtalálták rá az orvosságot, és januárban mindig egy nagy közös vakációval pótolják be a kimaradt időt.

Lányuk, Maja decemberben lesz 11 éves (Fotó: Archív)

Nem szégyen segítséget kérni

Persze előfordult, hogy ez nem volt elég. Éltek meg nehezebb időket is, például a kislányuk, Maja születése után, amikor Judy hanyagolta Balázst. „Hiába tudtam aggyal, hogy nem jó, hogy csak a gyerekem létezik számomra, a hormonok irányítottak. Nem tudtam másképp csinálni. Akkor Balázs éveken át nagyon szenvedett. Volt, hogy rezgett a léc, hogy elhagy minket” – emlékszik vissza az énekesnő. De valahogy mindig sikerült visszatáncolniuk a szakadék széléről, ma pedig már tudatosan el sem jutnak odáig. Judy nem titkolja, hogy több szakember segítségét is igénybe veszi. „Sajnálatos, hogy manapság még mindig ciki a pszichológus. Nekünk nem. Balázs és én is járunk. Sőt, járok kineziológushoz, meditációra és coachhoz is. Dolgozunk magunkon. Nekem például idő kellett hozzá, de magabiztos lettem. És valahogy eszembe sem jut, ami a legtöbb kapcsolatot megmérgezi, hogy a férjem megcsalna. De más negatív gondolat sem fészkeli be magát az agyamba, mert nem engedem be.”

Figyelnek arra, hogy kettesben is legyenek (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Újraélik a szép napokat

Judyék arra is figyelnek, hogy a hosszú házas évek után is jusson néha idejük egy-egy randira. „Nagyon szeretünk visszatérni Balázzsal azokra a helyekre, ahol az első találkozásaink voltak, vagy ahová valami nagyon maradandó emlék köt minket. Hihetetlen jó érzés picit visszarepülni a múltba, és újraélni szerelmünk hajnalát. Ez mindig ad egy újabb löketet.” S noha Judy se lát a jövőbe, nem tudja elképzelni, hogy valaha külön utakon folytassák Balázzsal. „Sokszor ’vérre menően’ vitázunk, szóval félreértés ne essék, messze nem tökéletes a kapcsolatunk. De egyszerűen van köztünk egy olyan érzelmi kapocs, egy olyan erős ragaszkodás a másikhoz, a közös életünkhöz, ahhoz, hogy mi Maját együtt akarjuk felnevelni, hogy ezt szerintem nem sok minden tudná kikezdeni. Hiszek benne, hogy amíg két ember akarja, addig tud működni egy kapcsolat.”

Kiemelt kép: Archív, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!