Napi friss

Ilyen a kapcsolata ma a Vad angyal szerelmespárjának

Harminc éve ismerik egymást.

Óriási népszerűségnek örvendett Magyarországon az argentin telenovella, a Vad angyal. A nézők egy emberként szorítottak, hogy a két főszereplő, Milagros és Ivo szerelme megannyi megpróbáltatás után végre kiteljesedjen. Sokan egyből összeboronálták az őket alakító színészeket, Natalira Oreirót és Facundo Aranát, pedig a való életben sosem alkottak egy párt, ettől függetlenül szoros viszony alakult ki köztük. Már jóval a népszerű sorozat előtt ismerték egymást, a kilencvenes évek elején találkoztak először egy bárban. A színésznő, aki akkor mindössze 16 éves volt, a barátaival érkezett lazítani, míg a színész szaxofonon szórakoztatta a közönséget. A végén Natalia és barátai mind a színpadon kötöttek ki Facundo mellett, aki később csatlakozott is a társasághoz, és együtt csavarogtak az éjszakában. Erre az emlékre mindketten szívesen emlékeznek – és a mai napig elmesélik, ha arról kérdezik őket, mióta ismerik egymást.

Később a színésznő üstökösként robbant be a szappanoperák világába, idővel pedig egyre többször keresztezték egymás útját Facundóval. Idehaza legtöbben a Vad angyalból ismerik őket, rengetegen szurkoltak sorozatbeli karaktereiknek, Ivónak és Milagrosnak, akik hol szakítottak, hol összejöttek. Amikor pár évvel ezelőtt közösen jelentkeztek be az Instagramon egy élő videóban, Natalia megosztotta egy pikáns kulisszatitkot a sorozatból. „Ivo és Milagros első szerelmes jelenetét egy matracon vettük fel, a közelben egy kis tűz égett, miközben nekem egy szerelmes dalt kellett énekelnem. Emlékszem, Facu nagyon édes volt, igazi úriember. Sosem fogom elfelejteni.” Mire a színész hozzátette, a látszat ellenére farkasordító hideg volt, így nagyon fáztak a forgatás alatt.

Ezután együtt fedezték fel a világot, de szigorúan csak kollegiális viszonyban voltak, később pedig több sorozatban is szerepeltek együtt. Nem csoda, hogy végül jóbarátokká váltak. Natalia például Facundo Aranát minden születésnapján felköszönti. Akkor sem feledkezett meg róla, amikor épp Oroszországban volt – ott szinte popsztárnak számít –, ahol egyenesen a színpadról, egy koncert során hívta fel a színészt. Mi tagadás, összeillő páros lennének, mégsem jöttek össze soha. Az idén 50. születésnapját ünneplő Arana 2012-ben vette feleségül Maria Susinit, akitől korábban már három gyermeke született. Kislányuk, India 2008-ban, míg ikerfiaik, Yaco és Moro 2009-ben jöttek világra. A 45 éves Natalia több mint 20 éve férjnél van, párja a zenész Ricardo Mollo, akitől van egy kisfia, Merlin.

Kiemelt képek: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!