Külföldi sztár

Facundo Arana – 50 éves a Vad angyal Ivója

Az argentin színész az egyik legnépszerűbb dél-amerikai szappanopera férfi főszereplője volt több mint húsz éve. Mi történt vele azóta?

Magyarországon az ezredfordulón valóságos Vad angyal-láz tört ki, és Natalie Oreiro mellett a sorozatbeli Mili szerelmét, Ivo di Carlót alakító színész is egy csapásra szupersztár lett. Sok női néző szívét meghódította. Az elmúlt években azonban keveset hallottunk róla, pedig történt vele egy s más. Például tíz éve megnősült, felesége a modell és tévés műsorvezető Maria Susini, akivel még jóval a házasságkötésük előtt családot alapítottak. Három kamasz gyereket nevelnek, lányuk, India, már 14 éves és igazi szépséggé cseperedett, nemrég modellként debütált. Ikerfiaik, Yaco és Moro, egy évvel fiatalabbak.

Három kamasz gyereket nevelnek a feleségével, a lánya már modellkedik (Fotó: Archív)

A színész biztos benne, hogy párjával a sors egymásnak rendelte őket. 15 éve szerettek egymásba, és ez szerelem volt első látásra. Erről is ­Facundo mesélt. „Amikor találkoztunk, mintha villám csapott volna belém. Mondtam neki, hogy szeretném elhívni kávézni, de csak akkor mondjon igent, ha utána velem akarja leélni az életét, mert mellette akarok meghalni, és tőle akarok gyerekeket” – idézte fel a kezdeteket a színész. A szenvedélyes belépő a jelek szerint nem riasztotta el Mariát. Facundo három gyerek után igazán romantikus körülmények között kérte meg élete párjának kezét: a Mount Everesten tette fel a nagy kérdést 2012-ben. Hazaérve rögtön össze is házasodtak. Facundo négy évvel később a hegymászással jótékony céllal a véradás fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet. A filmezéssel sem hagyott fel, de elég ritkán forgat, emellett időnként színházban játszik, és időközben szólóénekesként is bemutatkozott. Most pedig épp azon gondolkodnak a feleségével, hogy örökbe fogadnak még egy gyereket a három sajátjuk mellé.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!