Napi friss

Súlyos nehézségekkel küzdenek a Nyerő Páros szerelmesei

Sokan irigyek a párokra, pedig mindannyian komoly terheket cipelnek a magánéletükben.

Az RTL Klub páros realityjének tegnapi adásában az őszinteségé volt a főszerep. A pároknak arra a kérdésre kellett válaszolniuk a többiek jelenlétében, mit kívánnak a szerelmüktől, hogy kapcsolatuk még tökéletesebb legyen. A vallomások során rengeteg párkapcsolati mélypontra és nehézségre derült fény, az érzelmes kitárulkozásoktól pedig mindenkinek könny szökött a szemébe.

Zdroba Patriknak megrendült a bizalma

Az X-Faktor egykori felfedezettje mindig bizalmatlan volt az emberekkel, ezen pedig az sem segített, amikor Betti exe belerondított a kapcsolatukba. A fiatal lány azóta csak arra vágyik, hogy szerelme ismét megbízzon benne. „Sajnálom, de még most is jelen van a kapcsolatunkban ez a dolog, mert én azóta sem tudtam elengedni, és rettegek attól, mikor ír Bettinek újra az exe” – vallotta be a műsorban Patrik.

Tiszta lapot szeretne Begi

Lotfi Begi és felesége, Réka pokoli évet tudhatnak maguk mögött. A DJ elmesélte, hogy ikreik születése után depresszióba esett, és egy éve kapcsolatuk elindult a lejtőn. Feleségének mindent egyedül kellett megoldania, és mindezért még elismerést sem kapott a férjétől. Begi azt mondja, tanult a hibáiból. „Valójában későn ébredtem rá arra, hogy elrontottam bizonyos dolgokat, és onnantól kezdve homlokegyenest mást csináltam, elkezdtem teperni, kaparni, de sajnos azt láttam, hogy még ez sem működik. Én csak egy tiszta lapot szeretnék kérni, hogy bebizonyítsam, tanultam a hibáimból, és azt, hogy tudom jól csinálni” – mondta Begi.

Megyeri Csilla szakember segítségét kérte

Az őszinteségi est során az is kiderült, hogy Megyeri Csilla és párja, Zsolt kevés időt tud együtt tölteni a mindennapokban, ami nagy szívfájdalma a férfinak. Az influenszer azt szeretné, ha párja ismét királynőként kezelné őt, mint a kapcsolatuk hajnalán, ugyanakkor azt is elismerte, hogy Zsolti többet rak bele a párkapcsolatukba, mint ő. „Elkezdtem járni családállításra is, és tényleg sokat segít. Amíg meg tudjuk javítani azt a bizonyos tévét, addig nem dobjuk ki, nem cseréljük le, hanem próbáljuk megjavítani. Aztán ha ott tartunk, hogy már nem tudjuk, akkor el kell engedni, mert ami nem működik, azt nem kell erőltetni” – vallotta be sírva a műsorban Csilla.

A hit segített Hódi Pameláéknak

Hódi Pameláék kapcsolata sem indult zökkenőmentesen, egyszer még az esküvőjüket is lemondták, mert Tóth Bence úgy érezte, túl nagy felelősséget vállal magára. „Nem voltam rá készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen át magammal cipeljem. De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, a hit felé fordultam. Engem ez változtatott meg, hogy bizonyos dolgokat elengedjek az életemből, hogy komolyan bele tudjak állni ebben az egészbe. Onnantól kezdve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk” – ismerte be Bence.

Kiemelt képek: RTL Klub/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!