Napi friss

Nem Marsi Anikó az egyetlen híresség, aki 45 felett vonult az oltár elé

A szerelemhez sosem késő. Akár a parázs fellobbanása, akár egy új találkozás a kiindulópont, a szerelem érzése és élménye kortalan.

A Tények 47 éves műsorvezetője és újdonsült férje a minap osztották meg közösségi oldalukon, hogy teljes titokban összekötötték az életüket. „Egy szűk körű, csodálatos kis esküvőn házasodtunk össze Balatonfűzfőn egy hete, Gábor pedig már nem bírta magában tartani boldogságát” – lelkendezett a Blikknek a híradós, aki szeptember 9-én vonult másodjára is oltár elé.

Tallós Rita

A 61 éves színésznő 2013 májusában, 52 éves korában ment férjhez az egykori kézilabdázóhoz, Vértes Gáborhoz.  Noha az örömteli eseményt beárnyékolta Rita rákbetegsége, s az esküvőjére is a kemoterápiás kezelésről ment, mára azonban a súlyos kórt is sikerült leküzdenie, és házasságában is boldogságra talált.

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Liptai Claudia

A népszerű műsorvezető 2018. június 9-én tett sírig tartó fogadalmat cukrász férjének, Pataki Ádámnak. A házasok 120 fővel ünnepeltek a lagzin, melyet Tatárszentgyörgyön egy lovaskúriában tartottak. „Egy nő a haláláig nő marad. Ha negyven felett is vágyat érzünk arra, hogy férjhez menjünk, akkor nyugodtan tegyük meg” – mondta korábban a Best magazinnak Claudia.

Czifra Noémi

A Való Világ egykori műsorvezetője már 15 éve visszavonult a nyilvános szerepléstől, ám nemrégiben a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? adásában szerepelt. Nóci boldogan osztotta meg örömhírt: nemrégiben egybekelt kedvesével, akivel 7 éve ismerkedtek meg. A 47 éves egykori televíziós egy fehér, csipkés menyasszonyi ruhában és virágkoszorúval a fején vonult oltár elé.

55 évesen lett menyasszony a luxusfeleség

Yvonne Dederick immár a harmadik esküvőjére készül. Jelenlegi választottja, dr. Károlyi Zoltán tavaly kérte meg az 55 éves ara kezét. „Nem akarok hatalmas felhajtást, inkább meghitt, szűk körű, romantikus lakodalmat tervezünk. Egyébként sem szeretem ünnepeltetni magam, ráadásul én sem vagyok már húszéves, nem lenne túl elegáns, ha hatalmas csinnadratta közepette, habos-babos ruhában vonulnék az oltár elé” – kezdi lapunknak a menyasszony. A jegyeseknek számos ötletük van a nagy napot illetően. „Az is szóba került, hogy kettesben elutazunk külföldre, és egy szép tengerparti helyen fogadunk egymásnak hűséget. Persze az sem kizárt, hogy itthon, a fővárosban esküszünk meg két tanú jelenlétében, majd szűk családi, baráti körben, nagyjából harminc-negyven meghívottal ünnepelünk” – mondta nemrégiben a Story magazinnak Yvonne.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!