Napi friss

Judy és Erdélyi Mónika: „Olyanok vagyunk, mint a házasok!”

A hazai sztárvilágban több különös barátság is köttetett, akikről ránézésre talán meg sem mondanánk, hogy egymás legfőbb lelki társai. Különbözőek, mégis olyanok, mint a borsó meg a héja.

Judy és Erdélyi Mónika kapcsolata az ékes példa arra, hogy az igazi bizony nemcsak a szerelemben, hanem a barátságban is létezik. Az énekesnő és a műsorvezető kapcsolata már több évtizede töretlen, igaz, kezdetben sokat harcoltak egymással. „A minap egy kávézóban ültünk, de mindenhonnan kinéznek minket, mert olyan hangosan vihorászunk. Amennyire különbözőek vagyunk, olyan egyforma a humorunk. Állandóan zrikáljuk egymást, viccelődünk, ám korábban voltak véres csatáink is. Mónika nagyon zárkózott típus, nehezen nyílik meg. Nekem is több évbe telt, mire bizalmat szavazott nekem, addig azonban több mosolyszünet is volt közöttük. Ma már teljesen kiismertük egymást, olyanok vagyunk, mint a házasok, akik el sem tudják képzelni egymás nélkül az életet. Ha már két napig nem beszélünk, hiányzunk egymásnak, egyszóval: ő a legjobb barátnőm, a legfőbb bizalmasom, és remélem, hogy ez örökre így is marad!” – ismeri be Judy.

Oláh Ibolya és Tóth Vera

A Megasztár első évadának döntősei a tehetségkutató alatt kerültek közel egymáshoz, ám Ibolya és Vera barátsága közé sem a verseny, sem pedig az idő nem állhatott. „Sokféle barátság létezik. Verával mindig ott tudjuk folytatni a beszélgetést, ahol abbahagytuk. Pedig van, hogy két évig nem is találkozunk, de az idő nem állhat közénk. Ez a hosszan tartó barátság titka! A Megasztárban is ő volt az egyetlen, akivel szót tudtam érteni. Soha nem rivalizáltunk, és a győzelmet sem sajnáltam tőle. Megérdemelte! Vera egy igazán izgalmas, vidám, vicces és szerény csaj, aki mit sem változott az elmúlt évtizedekben” – vallja be Ibolya.

Balázs Andi és Curtis

Barátságuk csupán néhány évvel ezelőtt mélyült el, ez idő alatt viszont számtalanszor bizonyítottak egymásnak. „Ati egy mély érzésű, intelligens és vicces pasas, nem mellesleg nagyon jó barát. Az elmúlt évek során mind a ketten bizonyítottunk egymásnak, bármikor bármiben számíthatunk egymásra. Ő az az ember, aki az utolsó forintjait is nekem adná, ha arra lenne szükségem. Rengeteget nevetünk, ugyanakkor sokat lelkizünk is. Amolyan szomorú bohócok vagyunk, egymás lelki támaszai. Sokan vendégeskedik nálunk, van, hogy itt is alszik, noha az utóbbi időben kevesebb időnk jutott egymásra. A párját, Judyt is bemutatta már, többször is találkoztunk, és nagyon örülök a boldogságuknak. Egy tüneményes, fantasztikus csaj. Megérdemlik egymást!” – mondja Andi.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!