Napi friss

Dráma a felhők felett – Gyerekeik előtt verekedett össze Angelina Jolie és Brad Pitt

Egy FBI-jelentés látott napvilágot a döbbenetes esetről. Brad Pitt állítólag saját gyerekére is rátámadt.

Nyilvánosságra került egy FBI-jelentés, miszerint tettlegességig fajuló családi vita robbant ki Angelina Jolie és Brad Pitt között 2016-ban egy Franciaországból Los Angelesbe tartó magángépen. A fedélzeten gyerekeik is velük utaztak. A jelentés szerint Pitt azt mondta Jolie-nak az egyik gyerekről, hogy „úgy néz ki, mint egy Columbine-gyerek”, valamint azzal vádolta feleségét, hogy tönkretette a családjukat.

Ki az a Columbine-gyerek?

1999. április 20-án az Egyesült Államokban, a coloradói Columbine városában két diák, az akkor 18 éves Eric Harris és 17 éves Dylan Klebold tizenkét gyerekkel és egy tanárral végzett a helyi iskolában, további 21 embert megsebesítettek, majd öngyilkosságot követtek el. Ez az amerikai történelem egyik legvéresebb iskolai mészárlása.

A színész az utazás során a legidősebb, Maddoxszal is összetűzésbe keveredett, a férfi állítólag részeg volt. Angelinával ezután eleinte szidalmazni kezdték egymást, majd tettlegességig fajult a vita a kiszivárgott dokumentumok alapján, amikből a hírek szerint az is kiderült, hogy Pitt megfenyegette feleségét és hat gyerekét. A színésznő nem sokkal az út után fényképet készített sérüléseiről, amit át is adott egy ügynöknek, majd nyomozás indult. Pitt végig tagadta a vádakat, és végül lezárult az ügy, ami tisztázta az amerikai színészt.

Jolie azonban nem nyugodott bele a dologba, és Jane Doe néven tett panaszt. A színésznő a nyilvánosságra került dokumentum szerint továbbra is azt állítja, hogy az ominózus utazás során komoly feszültség alakult ki közte és volt férje között, és úgy érezte magát a repülőn, mint egy túsz. Pitt állítólag elkapta, a vállánál fogva megrázta, majd a gép oldalának lökte, később pedig sörrel öntötte le a színésznőt. A színész dühében még a gép plafonjába is beleütött, ahol aztán egy lyuk is keletkezett. Az egyik gyerek ezt látva szidni kezdte az apját, aki ezután a gyereknek esett, amit a színésznő úgy próbált megakadályozni, hogy hátulról fojtogatni kezdte a férjét. Pitt állítólag az egész út alatt szörnyetegként viselkedett, egyfolytában panaszkodott, és ordibált a gyerekekkel. Angelina a jelentés szerint azt mondta, az egész család sokkos állapotban volt, ő maga teljesen lefagyott, rémületében pedig nem tudta, mit tegyen. A színésznő sérülésekről is beszámolt, amiket a hátán és a könyökén szenvedett el. A jelentés szerint a színész is megsérült, rajta karmolások nyomai keletkeztek, amiről exe úgy fogalmazott: akár ő is okozhatta őket.

A szülők a gyerekekkel: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne (Fotó: Getty Images)

Brad Pitt és Angelina Jolie 2016-ban jelentették be, hogy elválnak. Több éven át harcoltak a gyerekek felügyeleti jogáért, végül a bíróság tavaly úgy döntött, hogy a teljes felügyeletet a színésznő kapja meg. Ettől függetlenül a színész ragaszkodik hozzá, hogy akkor lássa a gyerekeit, amikor csak akarja. Legutóbb legújabb filmje, A gyilkos járat európai sajtókörútja során ugrott át Rómába, ahol Angelina új filmjét rendezi, és ahová természetesen gyerekek is az anyjukkal tartottak.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!