Külföldi sztár

Angelina Jolie – Egy dalszöveg leplezte le

Sokan puszta pletykának tartották, hogy románc szövődött Brad Pitt exfelesége és a nála 15 évvel fiatalabb popsztár között.

Járnak vagy nem járnak? Rengetegen találgatták, vajon mennyi igaz a 46 éves színésznőt és az eredetileg Abel Tesfaye névre hallgató népszerű énekest övező szóbeszédből. Az tény, hogy Angelina és a The Weeknd művésznéven híressé vált, pár nap múlva 32 esztendős fiatalember az elmúlt évben többször is mutatkozott együtt nyilvánosan. Utoljára ősszel fotózták le őket egy gyertyafényes vacsora után, amikor az étteremből távozva együtt szálltak be az énekes autójába, amely aztán az ő Bel Air-i luxusvillájához hajtott.

Hollywood új furcsa párja?

Sokan mégsem akarták elhinni, hogy viszonyuk van, olyan furcsa párosításnak tűnt elsőre a hatgyerekes holly­woodi sztár és a teljesen más világban mozgó, kanadai–etióp popfenegyerek kettőse. The Weeknd vadonatúj lemezén azonban több dal is van, amelyekben elég egyértelműen Angelinára tesz utalást. Az egyikben azt énekli, hogy az új barátnője egy filmsztár, akinek a nevetése minden depresszióját elűzi, és akibe fülig belehabarodott, hiába fogadta meg, hogy többé nem lesz szerelmes. A másik dal egy olyan nőről szól, akiről az énekes régóta álmodozott, és most valósággá vált a számára. Csakhogy a nő lelke össze van törve egy fájdalmas csalódás után, ő pedig könyörög neki, hogy hadd szeresse, hadd legyen mellette, hogy meggyógyítsa. „Olyan régóta nem érintett már téged férfi, mert az utolsó alkalom túlságosan is durva volt” – énekli sokatmondóan a popsztár.

Hosszú időt volt egyedül

Nem nehéz az árulkodó dalszövegbe beleolvasni a színésznő elmúlt öt évét: ezalatt bevallottan szingli volt, annyira megviselte a válása Brad Pitt-től, akit családon belüli erőszakkal vádolt… A dalból azonban az is kiviláglik, hogy hiába vannak együtt, a popsztárt a szerelme – tehát minden valószínűség szerint Angelina – nem engedi igazán közel magához, mert még mindig össze van törve a szíve, és nem bízik a férfiakban. A színésznő tavaly tavasszal egy interjúban maga is elismerte, hogy nem egykönnyen adja át magát egy új szerelemnek. „Most már régóta egyedül vagyok. Meglehetősen hosszú a lista, hogy mi az, ami számomra kizáró ok egy kapcsolatban” – vallotta be.

Ősszel egy randevún le is fotózták őket The Weeknddel (Fotó: Profimedia)

Hat gyereke lassan felnő

Ha nem lenne ennyire bizalmatlan, akkor is ott a hat gyereke, akik mindennél fontosabbak a számára. Talán miattuk sem akar egyelőre komoly párkapcsolatot. „Nekem az az első, hogy ők ne sérüljenek többet. Bármit teszek, először mindig ezt mérlegelem. Nagyon-nagyon szerencsés vagyok, mert fantasztikusan jó csapat vagyunk együtt, de mindig aggódom miattuk” – árulta el. Ám közben a gyerekek szép sorban felnőnek, már a legkisebbek is kamaszok: Maddox 20, Pax 18, Zahara 17, Shiloh mindjárt 16, Knox és Vivienne pedig 13 és fél évesek. Ennyi idősen már könnyebben elfogadják, ha az anyjuk életében felbukkan egy új társ. Hogy ez végül az érte szenvedélyesen rajongó The Weeknd lesz-e, vagy vele nem válik tartóssá Angelina kapcsolata, az a jövő zenéje. Az viszont egyértelmű, hogy a színésznő végre újra randevúzik, még ha a jelek szerint egyelőre csak óvatosan is.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!