Napi friss

Liptai Claudia: „Az életem egy állandó harc a tükörrel”

Nehéz elhinni, bizony évek teltek el úgy az életéből, hogy mindig elégedetlen volt irigyelt külsejével.

A diéta általában egy kemény harc önmagunkkal. Hiába harsogják a reklámok, hogy egy-egy új módszerrel milyen egyszerű a súlyvesztés, a legtöbb ember számára ez mentális háborút jelent a saját tükörképével. Claudia ezt őszintén vállalja is. „Nem fogok hazudni, hogy mennyire vagyok elégedett a külsőmmel, az nálam annyira hullámzó, mint maga az élet. Az én életem egy állandó harc a tükörrel, néha úgy érzem, nyerésre állok, de ezek általában elég rövidke időszakok, és nincs végső győzelem. Utána pedig nagyon meg tudok zuhanni. Elhiszem, hogy minden fejben dől el, de azért ebben az esetben nem szabad elfelejtkezni a fizikai adottságokról sem. A genetika az genetika, nincs mese. Akit vastag csontvázzal áldott meg a sors, abból sosem lesz nádszál-királykisasszony – mondja tréfásan az RTL sztárja. – Ahogy pedig az évek haladnak előre, ez a harc csak egyre nehezebb. Éppen a napokban beszélgettem egy ismerősömmel, aki kipróbált pár komolyabb beavatkozást is, és most azt mondja: a kor előrehaladtával már annak is örülne, ha visszakapná azt az arcát, ami a kezelések előtt volt, ami akkor annyira nem tetszett neki.”

Nem hajlandó gyötörni magát – férjével, Pataki Ádámmal (Fotó: Archív)

És mi a helyzet a fogyókúrával? – adódik a kérdés. „Sajnos az a típus vagyok, aki hamar feladja a diétákat. Pedig mennyi mindent kipróbáltam! Belenéztem a tükörbe, és azt mondtam: na ez tarthatatlan, és már bele is vetettem magam valamilyen programba. A legnehezebben azt viseltem, amikor sokszor kellett kicsit ennem, kibírhatatlan volt. Az életmódváltás is nehéz kérdés számomra, mert van, amiről nem vagyok hajlandó lemondani. Ilyen például a téliszalámi. Ennek is megvan az oka. Gyerekkoromban azt jelentette, hogy a családnak éppen kicsit jobban ment, így kialakult bennem egy érzelmi kötődés a szalámi iránt. Amit szeretek, arról nem tudok hosszú távon lemondani…”

A teljes cikket a Story Sztárdiéta különszámban olvashatják.

30 fogyókúrás módszer

A hazai sztárok fogyókúrás módszeréről a Story Sztárdiéta különszámában olvashatnak további hasznos és szórakoztató cikkeket. Keresse az újságosstandokon!

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!