Napi friss

Bereczki Zoltán Szinetár Dóráról: „Mostanában kezdünk közelíteni”

A népszerű színész őszintén mesélt volt feleségével való kapcsolatáról.

Bereczki Zoltán a minap Falusi Mariann és Lang Györgyi vendége volt a Klubrádión hallható Ötös című műsorban, ahol szó esett Operettszínházról, karrierváltásról és természetesen magánéletről is. Falusi Mariann megkérdezte, hogy a színész milyen kapcsolatban van volt feleségével, lánya, Zorka édesanyjával, Szinetár Dórával, Bereczki pedig úgy fogalmazott: „Szülői összetartozásban vagyunk. Viszonylag távolra sodort minket az élet. Tudod, elpattan egy húr, ami mindenkinek megcsípi a seggét, és ellenkező irányba ellök. Mostanában kezdünk közelíteni. Azt látom, ő is kezd… Magára találni, és azért mondtam ezt nehezen, mert neki ez picit korábban megvolt már.” Bereczki Zoltán Szinetár Dóra fiával, Marcival való viszonyára is kitért, mint mondta, vele kevésbé van kapcsolata, de az ajtaja nyitva áll, így ha a fiú úgy érzi, be tud menni rajta.

Bereczki és Marci kapcsolata az RTL Klub Életünk története című műsorában is szóba került, amikor Szinetár Dóra és nagyfia volt Friderikusz Sándor vendége. A színész 13 évig volt pótapja Marcinak. „Apának hívtam Zolit hosszú éveken keresztül – mesélte annak idején a műsorban. – Miután elváltak, nem maradt olyan aktív vele a kapcsolatom, de abszolút apaként volt része az életemnek. Sok mindent tanultam általa az életről. Jártunk együtt apa-fiú focira és teniszeztünk. Volt csomó olyan közös program, ami nagyon jó egy gyerek életében, ha az apjával tudja csinálni, és én meg vele tudtam űzni ezeket, úgyis tekintettem ezekre, mintha az apámmal csinálnám.”

Közös műsorra hiába várnak a rajongók

Bereczki Zoltán az Ötösben feleségéről, Bata Éváról is mesélt, akivel egy közös kislányuk van, Flóra. Amikor arról kérdezték, lesz-e a jövőben közös produkciójuk, a színész határozott nemmel felelt. „Valahogy azt érzem, nem tud egyenrangú lenni az kapcsolat még két színész között sem, mert valaki főnök lesz, valaki rendező lesz. Egy jelenet próbáján valaki többet beszél, valakinek az akarata jobban érvényesül. Ha melóznánk, elkezdenék benne uralkodni, és az fojtó” – mondta, és hozzátette: a magánéletben egyenrangú felek a színésznővel.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!