Napi friss

9 idézet a 90 éves Galambos Erzsitől

Ma ünnepli 90. születésnapját a csodálatos színésznő, Galambos Erzsi. A zenés színpadok királynőjétől hoztunk 9 idézetet. Isten éltesse sokáig!

1. „Az önmagammal szembeni szigor megköveteli, hogy egyetlen előadáson se menjek ki úgy a színpadra, hogy előtte ne énekeljek be, és ne próbáljam ki, hogy milyen magasra tudom lendíteni a lábamat. Nem mintha a néhány centiméternyi különbséget észrevette volna a közönség, sokkal inkább nekem kellett tudnom, hogy aznap mire vagyok képes.”

2. „Még az utcára sem megyek ki, ha nincs rendben a hajam, a sminkem. Én így vagyok önazonos.”

3. „Az operettek a szüleim, a musicalek pedig a férjem.”

4. „Van egy istenadta jó tulajdonságom: a rosszból is jót tudok faragni. Egyedül az tesz iriggyé, ha beteg vagyok, más meg egészséges.”

5. „Nem bátorítani, hanem szeretni kell az összes jó és rossz tulajdonságommal együtt.”

6. „Családcentrikus vagyok. Ha kijövök a színházból, szimpla feleség, anya vagyok, aki főz, mos, bevásárol, takarít.”

7. „Gyönyörű, csodálatos, gyötrelmes pálya az enyém. Borzalmasan érzékeny vagyok, amit soha senki nem hitt el rólam a szakmában, mert sündisznóként éltem, nehogy bántsanak. Senkire nem tartozott, hogy mennyit sírtam, vagy mennyit vertem a fejem a falba otthon.”

8. „Amikor látok a televízióban egy régi előadást, amelynek szereplői rajtam kívül már rég meghaltak, akkor odamegyek a tükörhöz, hogy megkérdezzem: tényleg élek-e még.”

9. „Sokan kérdezik, hogy mit teszek azért, hogy ennyi életerő van bennem. Én mindig nagyon pozitívan látom a világot, és azt szoktam mondani, hogy alapvetően az életet szeretem.”

 

Kiemelt kép: Olajos Piroska – Smag Pictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!