Külföldi sztár

Fény derült Harry és Vilmos egyik beszélgetésére

Ismét tele vannak a lapok Harry herceg és a trónörökös Vilmos herceg kapcsolatával.

A Daily Mail arról számolt be a napokban, hogy Harry herceg békülne az apjával és a testvérével, ám erre igencsak kevés esély van, mivel hamarosan újranyomtatják a memoárját, amiben azt ecsetelte, hogy amikor Vilmos meglökte, ő beleesett a kutya tányérjába.

Túl sok esély egyébként nincs a békülése. A fivérek nemigen beszélgettek az elmúlt évek alatt. Arra viszont fény derült, hogy amikor Fülöp herceg temetésén Katalin diszkréten eltávolodott tőlük, és Vilmosék beszélgetni kezdtek, ezt mondták egymásnak:

– Szép volt, ugye?

– Igen, ő is ilyet szeretett volna.

Mindezt egy szájról olvasó szakértő nyilatkozta a brit lapoknak.

Azóta eltel 4 év, és nem sok minden változott. Talán a legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor Vilmos megüzente az öccsének II. Erzsébet halálakor, hogy együtt menjenek ki a Windsorban várakozó tömeghez. De ezt a gesztust nem követték békülő beszélgetések. Pedig ekkor már a boltok polcain volt Harry könyve, amiben kőkeményen támadta mind a sógornőjét, Katalint, mind Kamillát és Vilmost.  Hogyan él Harry és Meghan? Miért olyan ellentmondásos az életük? Van esély a királyi család és a hollywoodi házaspár békülésére? Hallgassák meg az nlc.hu Kékvér podcastjának legfrissebb epizódját, amelyben ezek a témák kerültek a fókuszba!

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!