Külföldi sztár

Doktor Szöszi megint szerelmes: egy régi barátja lehet az új választottja

Reese Witherspoon másfél évvel a válása után ismét párt talált. A férfi éppúgy civil, mint az exférje volt, és már egy ideje ismeri is.

Afféle privát bankárként, pénzügyi guruként írták le a külföldi források Reese Witherspoon vadonatúj kedvesét, akivel nemrég New Yorkban látták együtt vacsorázni és andalogni, miután előző nap helikopteren érkeztek a metropoliszba. A magas, őszes hajú férfi neve Oliver Haar­mann, német származású, de Amerikában végzett a Harvardon, és sikeres befektető lett. Amellett, hogy egy menő jéghokicsapat egyik tulajdonosa, jótékony célú alapítványt is létrehozott.

Egyre több a közös képük Oliver Haarmann-nal (Fotó: Profimedia)

A 48 éves színésznő nem mostanában találkozott vele, állítólag évek óta ismerik egymást, és eddig jóbarátok voltak. Hogy pontosan mikor fordult romantikusabbra a viszonyuk, azt nem tudni. Mindenesetre beszédes, hogy a férfi is nemrég vált el a feleségétől, egyben két fia anyjától, Mala Gaonkartól, aki maga is sikeres üzletasszony. Reese márciusban, a születésnapja körül beszélt arról, hogy nagyon nehezen dolgozta fel a válását az exétől, Jim Toth-tól, hiszen közel tizenkét évig voltak házasok, de most már vágyik a szerelemre, és készen áll egy új párkapcsolatra. Kívánságát, úgy látszik, meghallgatták az istenek… Ismerősei szerint mindenesetre semmit nem akar elkapkodni, elég időt szeretne hagyni magának az ismerkedésre, hogy biztosan összeillenek-e új párjával. A második válásához ugyanis szerinte alapvetően az vezetett, hogy csak a házasságuk alatt jött rá, valójában mennyire különböző természetűek a férjével.

Kisebbik fia is kamaszodik

Reese ma már csak egy gyerekét neveli otthon, a Toth-tól született Tennessee 11 éves. Az első házasságába érkezett két csemetéje már felnőtt, és kirepültek a családi fészekből: lánya, Ava lassan 25 esztendős lesz, nagyfia, Deacon pedig elmúlt húsz.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!