Külföldi sztár

Talán klónozták ezt a gyereket?!

Ezeknél a sztároknál egy-egy fotón olyan kísérteties a hasonlóság, hogy kétszer is oda kell nézni, melyikük az „eredeti”.

Reese Witherspoon és Ava Phillippe – Dr. Szöszi megduplázva
Ha a 22 éves nagylány nem színezte volna rózsaszínre a haját, talán meg sem tudnánk különböztetni híres anyukájától. Néha még magát Reese-t is megdöbbenti a köztük lévő hasonlóság. A színésznő első házasságából, Ryan Phillippe-től született Ava – aki amúgy Ava Gardner után kapta a nevét – egyelőre egyetemre jár, közben megpróbálkozott a modellkedéssel is, emellett nagyon szeret festeni.

Arnold Schwarzenegger és Joseph Baena (Fotó: Archív)

Arnold Schwarzenegger és Joseph Baena – Csak a neve más, a külseje ugyanaz
Bár a fiú nem az ő nevét viseli – a családneve az édesanyjáé, mivel házasságon kívüli viszonyból született –, a Terminátor összes gyereke közül talán ő hasonlít rá a legjobban. És ez nem csak a szorgos testépítő munkával magára pakolt izmoknak köszönhető, az arcberendezésük, a vonásaik és a mosolyuk is nagyon hasonló. Apja rendkívül büszke a két éve üzleti diplomát szerzett, 24 éves Josephre, akivel gyakran posztol közös fotót, és sokszor együtt is edzenek.

Gwyneth Paltrow és Apple Martin (Fotó: Archív)

Gwyneth Paltrow és Apple Martin – Két bombázó egy családban
Nem kétséges, hogy a lassan nagykorú tiniszépség kire ütött a szülei közül, a színésznőre vagy a zenész Chris Martinra. A két hónap múlva 18 éves Apple nemcsak hosszú szőke haját és nádszál termetét, hanem távol ülő, kék szemeit is édesanyjától örökölte.

 

Anyukája pedig Isabelle Adjani (Fotó: Archív)

Daniel Day-Lewis és Gabriel-Kane Day-Lewis – Karakteres arcél és dús szemöldök
A modellfiú annyira nem esett messze a fájától, hogy sok fotón olyan, mintha csak az apját látnánk. Örökölte a híres színész éles arcélét, dús szemöldökét, és minden jel szerint a vadságát is. A majdnem 27 éves Gabriel-Kane anyukája szintén híresség: a szépséges Isabelle Adjani, tengerkék szemét a fiú tőle örökölte.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!