Külföldi sztár

Halle Berry: Hiába talált rá a szerelem, exeivel máig harcol

Bomba külseje dacára sokáig boldogtalan volt a magánélete, de végre úgy tűnik, megtalálta a társát is.

Képtelenség, hogy Halle Berry már az 58. születésnapját ünnepli! Kereken két évtizede, 2004-ben húzta magára a Macskanő testhezálló jelmezét, most pedig két cica társaságában, egy szál bugyiban mutatta meg, hogy ennyi idő elteltével sem változott semmit, még mindig tökéletes az alakja. Nehéz elhinni, de a fotók magukért beszélnek: a hatodik X-hez közelítve a színésznő tényleg ugyanolyan karcsú és fitt, mint ifjú korában. A szexi képeken látható két macskát amúgy néhány hete kölyökként találta a kertjében a mamájukkal együtt, és befogadta őket, a kiscicákat Bootsnak és Cocónak nevezte el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés

Keményen hajtja magát

Ami Halle bomba alakját illeti – bár egy ideje felhagyott azzal, hogy a fitneszmódszereit hétről hétre dokumentálja az Instagram-oldalán –, tudni lehet róla, hogy ma is rengeteget mozog, olyan edzésprogramja van, amely egy sportolónak is becsületére válna. Vagyis a tökéletes külsőt neki sem adják ingyen, keményen megdolgozik azért, hogy így nézzen ki. Talán sportos életmódjának is köze van ahhoz, hogy a ­párizsi olimpia előtt ő is futhatott egy darabon az olimpiai lánggal. ­Cannes-ban adta tovább a fáklyáról a tüzet, és rendkívül büszke volt rá, hogy részt vehetett a felemelő eseményen. Halle lenyűgöző külsejének minden bizonnyal szerepe van abban is, hogy a karrierje sem hanyatlik: ötven fölött sem apadtak el a filmszerepek, a John Wick-­féle akciózástól a Bruised című sportdrámán át a Moonfall című sci-fiig és egy hamarosan bemutatandó horrorfilmig jó pár moziban játszott az utóbbi években.

Talált egy jobb apát

Közben végre úgy tűnik, a színésznő a magánéletében is révbe ért. Az 54 esztendős, Grammy-díjas zenésszel, Van Hunttal négy éve, még a Covid miatti lezárások alatt szerettek egymásba. A férfi azóta egyben a gyerekei nevelőapja lett, miközben neki magának is van egy tinédzser fia, Drake. Halle alighanem az exeinek is oda akart szúrni egy kicsit, amikor nemrég Huntot így dicsérte az egekbe: „Boldog apák napját a legtermészetesebben kúl apának, akit csak ismerek! Olyan sok szeretetet, vidámságot hoztál az életünkbe és olyan csodálatos támasz vagy, áldás, hogy vagy nekünk. El sem tudom képzelni a világot nélküled” – írta neki az Instagram-oldalán. Nem véletlen a megfogalmazás, hiszen Halle emlékezetesen viharos körülmények között vált el nagylánya, a már 16 éves Nahla édesapjától, Gabriel Aubrytól, és sokáig pereskedtek a gyerek miatt.

A 16 éves lánya, Nahla lassan már olyan magas, mint ő (Fotó: Profimedia)

Nyolc év után sincs béke

De nincs jóban legutolsó exférjével, kisfia, a tízéves Maceo ­apjával sem. Olivier Martinezzel annyira nem tudnak megállapodni a közös gyerekfelügyelet részleteiről, hogy még mindig mediátor segítségét kell igénybe venniük a köztük lévő vitás ügyek elsimításához. „A felek arról egyeztek meg, hogy terápiás célú találkozókon vesznek részt, mindketten két-két egyéni és legalább hat közös tanácsadáson jelennek majd meg, amelyeken a sikeresebb együttneveléshez kapnak segítséget” – áll a friss bírósági papírokban. ­Ugyanis bár már több mint nyolc éve, hogy elváltak, a gyerektartás és -elhelyezés ügye egészen tavalyig húzódott, és ezek szerint még mindig nem zárult le megnyugtatóan. A megegyezést bonyolította, hogy a francia színész szeretett volna visszatérni szülőhazájába, ami nem tette egyszerűvé a közös gyerekfelügyeletet, emellett Olivier „férjtartást” is szeretett volna kapni jóval gazdagabb exfeleségétől. A válásuk után Halle évekre le is mondott a férfiakról, akkoriban annyira csalódott volt, hogy úgy érezte, soha többé nem akar párkapcsolatot. „A mostani párja újra megtanította szeretni, és főleg szeretni saját magát. Van Hunt csodálatos ember, akinek óriási szíve van, Halle mellette végre biztonságban érzi magát” – árulta el egy ismerőse.

Fiának, Maceónak az édesapja Olivier Martinez (Fotó: Profimedia)

Befűzi a volt szerelmét

The Union című új filmjében, amely a napokban debütál a Netflixen, a színésznő az izompacsirta Mark Wahlberggel játszik együtt. A történet egy egykori gimis szerelmespár 25 évvel későbbi találkozásáról szól, de az újraéledő románcnak induló kaland nem várt fordulattal izgalmas kémsztorivá alakul.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!