Külföldi sztár

A sztármamák pici kedvencei – Nem esett messze az alma a fájától!

A híres előadók gyerekei belenőnek a show-bizniszbe. De a jelek szerint sokan a tehetséget is örökölték hozzá.

Jennifer Lopez lánya, Emme – Százmillió néző előtt kezdte

2020-ban a világ egyik legnézettebb műsorában kapott lehetőséget a díva kamasz lánya – akinek amúgy az apukája, Marc Anthony is énekes. Azonnal be is bizonyította: a zenei vérvonal nem veszett el benne. Még csak 13 éves volt, amikor a Super Bowl félidei show-jában együtt szerepelt édesanyjával (a kiemelt képen), de remek hangjával és maga­biztos fellépésével rögtön lenyűgözte a közönséget. Jennifer azóta többször színpadra szólította már a koncertjein a lassan 16 éves Emme-et, duettjeiket mindig nagy ováció kíséri.

Mariah Carey kislánya, Monroe – Mintha a híres mamát hallanánk!

A kétgyerekes énekesnőnek sem kell messzire mennie, ha duettpartnert keres magának. 12 éves lányára bármikor számíthat, a Roe-nak becézett Monroe-nak ugyanis pont olyan éteri hangja van, mint neki. Tavaly decemberben egy karácsonyi műsorban fakadtak dalra együtt, de már előtte és azóta is többször kiderült: a gyerek az énekesi pályára termett. Hogy testvére, Moroccan is tehetséges-e, még nem derült ki.

Mariah Carey és Monroe

Alicia Keys kisfia, Egypt – Óvodásként írta első dalát

Nem csak a lányok tündökölnek szívesen a színpadon, fiúcsemeték is akadnak, akik már megmérették magukat a nagyközönség előtt. Az énekesnő kamasz, 13 éves fia 2019-ben lépett fel először édesanyjával, és nemcsak énekeltek együtt, de többször zongorán is kísérte Aliciát. Egypt már hatévesen megírta első dalát, és szülei szerint egyszerűen árad belőle a muzikalitás. „Mellette csak háttérénekes vagyok” – állítja az énekesnő.

Alicia Keys és Egypt

Madonna csemetéi, Mercy és Estere – Mindenki másban tehetséges

A popkirálynő hat gyereke számára nem idegen a reflektorfény. A nagyok közül Lourdes maga is előadóművész lett, Rocco a festészetben mutatja meg magát. De már a Malawiból örökbe fogadott kisebbek is bizonyították, hogy színpadra termettek: Madonna turnéján a 17 éves Mercy zongorán kísérte, a 11 éves Estere pedig táncbetétet adott elő.

Estere, Lourdes és Madonna a The Celebration Tour koncertjén, Londonban

Pink elsőszülöttje, Willow – A levegőben is együtt szállnak

Nemcsak énekesként csatlakozik már évek óta anyukájához a hasonlóan vagány tinilány, hanem a színpadon előadott akrobatamutatványai­ban is részt vesz olykor. Willow még mindig csak 12 éves, de már évek óta együtt adja elő Pinkkel a Cover Me In Sunshine című közös dalukat, amelynek klipjében is együtt szerepelnek. Öccse, Jameson még csak most lesz hétéves, majd elválik, ő mit örökölt a szüleitől.

Willow és Pink a levegőben pörögnek-forognak

Kiemelt kép és fotók: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!