Külföldi sztár

Ewan McGregor: Megcsalt exe összebarátkozott az új szerelmével

Botrányos és gyötrelmes volt a válás, de az idő begyógyította a sebeket. Ma már egyetlen szeretetteli nagycsaládként képesek összegyűlni, és közösen ünnepel a színész egykori és mostani felesége, meg az összes gyerek.

A Train­spotting című kultfilmben szerették meg az idősebbek, a fiatalabbak többek közt a Star Wars-mozikból ismerik az 53 éves skót színészt, aki a sci-fi sorozatban a fiatal Obi-Wan Kenobit alakította. Rohan az idő: hét év eltelt már azóta, hogy Ewan McGregor harmonikusnak és stabilnak látszó házassága 22 év után botrányos körülmények között válással végződött. Emlékezetes, hogy 2017-ben a színész a felesége, egyben négy gyereke anyja, Eve Mavrakis háta mögött összeszűrte a levet egy fiatal kolléganőjével – az asszonynak különösen fájt, hogy mielőtt a viszonyra rájött volna, még a saját házukban is vendégül látta a kedves, ifjú kolleginát…

A lányai is kiátkozták

Ewan a Fargo sorozat 3. évadának forgatásán szeretett bele filmbeli partnerébe, a nála tizennégy évvel fiatalabb Mary Elizabeth Winsteadbe, akivel azóta össze is házasodtak, és született egy közös kisfiuk, Laurie most hároméves. McGregor­ ötvenéves fejjel lett újra apa, és tulajdonképpen az új családtagnak köszönheti, hogy előző széthullott családjával rendeződött a viszonya. Nem csak a megcsalt felesége volt ugyanis rettentően dühös rá, amiért becsapta és hónapokig titkos viszonyt folytatott a háta mögött. A közös lányaik, különösen a két legnagyobb, a ma 28 éves Clara és 22 esztendős Esther még jobban haragudtak rá, és egy darabig tudni sem akartak az apjukról. Hát még annak új párjáról! Mindennek elmondták a gaz csábítót, az idegen nőt, akit a családjuk szétrobbantásáért okoltak. Mindenki úgy gondolta, a színésznél kitört a kapuzárási pánik, és ezért fut fiatal nők után.

Tökéletes az idill Ewanéknál is: van kisbaba is, kiskutya is… (Fotó: Profimedia)

Lett egy új patchworkfamília

De milyen igaz, hogy az idő minden sebet begyógyít… Az elmúlt évek bizonyították, hogy nem fellángolásról, holmi futó kalandról volt szó, hanem valódi, tartós szerelemről. Miután apjuk új kapcsolatából ráadásul egy féltestvér is született, McGregor­ lányai szép lassan megenyhültek. Ahogyan a volt felesége is, aki ma már nem csak a közös gyerekek kedvéért tartja a kapcsolatot az exférjével – az említett Clara és Esther mellett ott van az örökbe fogadott, 23 éves Jamyan, a legkisebb lányuk, Anouk pedig még csak 13 éves. Eve mostanra újra jóban van a volt férjével, sőt egyenesen összebarátkoztak az új feleséggel! „A sebek pár év alatt begyógyultak, azóta Eve is továbblépett, neki is lett új partnere, egy sikeres zeneszerző. A családi kötelék eltéphetetlennek bizonyult, és ma már mind olyanok együtt, mint egyetlen nagy művészfamília” – mesélik ismerősök. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy például mindnyájan együtt karácsonyoztak. Közös fotó is készült: Eve és a négy McGregor lány mellett szerepel rajta Mary és a kis Laurie is.

A színész volt maga a fotós, a kamerája előtt pedig együtt ül a két asszony: balra az új feleség, Mary Elizabeth a kanapé mögött, jobb oldalt a régi, Eve (Fotó: Archív)

Újra együtt a képernyőn

Az újdonsült házaspár nemrég együtt forgatott az Egy úr Moszkvában című sorozatban, és a közös munka alatt bármikor számíthattak bébiszitterként nemcsak a nagylányokra, de Ewan volt feleségére is, aki szívesen vigyázott a kisfiukra. „Óriási élmény volt újra együtt forgatni Maryvel, régóta vágytunk erre – mesélte a színész. – Remek volt, hogy végre nem két különböző helyszínen filmezünk, hanem együtt vagyunk egész nap. A munka végeztével együtt mentünk haza, és miután lefektettük a fiunkat, este együtt készültünk a másnapi forgatásra.”

 

A házaspár most újra együtt forgatott, ismét egy sorozatban szerepelnek (Fotó: Profimedia)

A kicsinek még szoknia kell a show-t

Nemcsak a férjnek van köze a Csillagok háborújához, hanem már a feleségnek is, hiszen Mary tavaly szerepelt a Star Wars: Ahsoka című sorozatban. A pár fia imádja a sci-fi univerzumhoz kapcsolódó plüssfigurákat, ezért a szülők azt hitték, boldog lesz, ha találkozhat az igazi Baby Yodával. Nos, nem így sikerült: Laurie halálra rémült és bömbölni kezdett „az életre kelt” báb láttán.

Kiemelt képek: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!