Külföldi sztár

Ryan Reynolds és Blake Lively: Budapesten derülhet ki, hogy született-e egy fiuk is

Hiába van a magyar fővárosban a népszerű színész házaspár, mindent megtesznek, hogy védjék gyermekeiket a kíváncsi tekintetektől.

A Deadpool szuperhősmozikból és jó pár más filmből ismert kanadai színész nemrég a magyar fővárosba érkezett, mivel itt fejezi be a Mayday című mozija forgatását. A budapesti filmezés hetekig tart, és Ryan Reynoldsot a családja is elkísérte Magyarországra: itt van vele a felesége, Blake Lively no meg a gyerekeik. Az egyik luxushotel elnöki lakosztályában megszálló házaspár nagyon óvja a magánéletét, így arra aligha számíthatnak a rajongók, hogy majd együtt szelfizhetnek velük az utcán. Alighanem a színüket sem igen lehet majd látni, hiszen a kicsiket hét lakat alatt tartják, őket különösen igyekeznek távol tartani a reflektorfénytől.

Semmi Insta-fotó!

A színész és felesége ugyanis azon sztárszülők közé tartoznak, akik úgy vélik, a gyerekeiknek nem kötelező a nyilvános fotókon szerepelniük csak azért, mert ők híresek. Ellenkezőleg, sokkal egészségesebbnek tartják, ha csemetéik a kíváncsi tekintetektől elzárva nőnek fel, és olyannyira normális, civil gyerekkort élhetnek meg, amennyire csak lehetséges. Ryan és Blake négy gyerkőcöt nevelnek, de eddig csak nagy ritkán sikerült lencsevégre kapni őket, nem mutogatják őket a közösségi oldalaikon sem. Ritka kivétel volt, amikor a színész 2016 decemberében csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, és a felesége mellett két kislányuk is ott volt a ceremónián. Azóta a pár még jobban rejtegeti a kicsiket, a legkisebb gyerekükről például még annyit sem tudhattunk meg, hogy fiú-e vagy lány, ahogyan a nevét sem árulták el, pedig lassan másfél éves.

2016-ban még néha-néha megmutatták a gyerekeket (Fotó: Getty Images)

Majd ha Taylor megmondja…

A színész nemrég viccelődött is ezzel a nagy titkolózással. „Mindig megvárjuk, hogy Taylor Swift megmondja nekünk, hogy hívják a legújabb gyerekünket, és hát az a helyzet, hogy még várakozunk” – mókázott Ryan egy beszélgetős műsorban. A tréfa háttere a házaspár közeli barátsága a popsztárral, aki rendre beleírja a dalaiba a színészpár csemetéinek a nevét – a harmadik gyerek, Betty neve konkrétan így került nyilvánosságra. A pár három lányát, ha csak nagy ritkán is, de azért láthattuk már. A fiúnevet viselő legnagyobb, James kilencéves múlt, Inez hét-, Betty­ pedig négy­esztendős. Előbb-utóbb biztosan a rejtélyes legkisebbről is kiderül valami, talán éppen itt, Budapesten.

Taylor Swift Blake és Ryan régi, jó barátja (Fotó: Getty Images)

Sosem szakad ketté a család

Az viszont nem is volt kérdés, hogy a színészt az egész família elkíséri Magyarországra. Hiszen korábban elmondták: a házasságuk azért működik ilyen harmonikusan tizenkét éve, mert egy alapszabályhoz szigorúan tartják magukat. „Soha nem dolgozunk egyszerre mind a ketten, ebben már az elején megállapodtunk. Hisz ha a feleségem Thaiföldön forgatna, én meg, mondjuk, Vancouverben, akkor sosem látnánk egymást. Úgyhogy mi mindig egy egészként gondolkodunk: ha az egyikünknek van valahol egy filmprojektje, akkor másik is odautazik a gyerekekkel, hogy együtt legyen a család. Mindegy, hogy épp Spanyolországban vagyunk vagy New Yorkban, bárhol otthon érezzük magunkat, mert mind együtt vagyunk, és csak ez számít” – mesélte a sztár. Ez akkor is így van, ha a Pletykafészek című sorozattal híressé vált Blake forgat éppen, mint például tavaly ősszel, amikor a legutóbbi terhessége után új filmen dolgozott. Akkor Ryan volt a soros, hogy vigyázzon a kicsikre, és ő utazott velük a felesége után. Ez sosem esik nehezére, mivel a fontossági sorrendben abszolút az élen állnak, nemrég így fogalmazott: „Mi az életcélom? Hogy minél előbb hazaérjek, és együtt legyek a gyerekeimmel.” A csemeték a forgatásokon is meg szokták látogatni a szüleiket, például beugrottak a híres papához munka közben tavaly nyáron, amikor a Deadpool 3-at filmezték Angliában Hugh Jackmannel. A stábtagok így aztán itthon is biztosan találkoznak majd a kicsikkel, de őket szigorú titoktartási szerződés köti, semmit nem kotyoghatnak ki róluk.

A Deadpool forgatására Blake kislányukat is elvitte (Fotó: Profimedia)

Nem a papa a kedvenc

Reynolds elárulta, hogy a gyerekeinek nem az ő filmjei a kedvencei. A legnagyobb lánya például nemrég látta a Vissza a jövőbe című egykori sikermozit, és teljesen odavolt érte, Michael J. Foxszal az élen. A saját apja Deadpool-jelmezétől viszont halálra rémült, amikor meglátta otthon. „Lent tartom az eredeti jelmezt az alagsorban, és a gyerekek ezt nem tudták. A lányom egyszer arra kóborolt, és borzasztóan megijedt tőle” – mesélte.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!