Napi friss

Taylor Swift – Nem csak tapsban, bevételben is osztozik az alkalmazottaival

A nyári The Eras Tour a zenetörténelem egyik legjövedelmezőbb koncertturnéja volt, az énekesnő pedig a világ legjobb főnöke lett.

Öt kontinensen összesen 131-szer áll színpadra napjaink egyik legnépszerűbb előadója, ezzel jó eséllyel az övé lesz a zenetörténelem első egymilliárd dollárnál több bevétel hozó turnéja, a becslések szerint 1,4 milliárd is bejöhet a konyhára. A 33 éves Taylor, aki egyébként is híres bőkezűségéről, nagylelkű jótékonysági felajánlásairól, minden egyes munkatársának jutalmat fizetett, legyen szó a táncosokról, a sofőrökről, a konyhai kisegítőkről vagy a technikusokról. Sajtóinformációk szerint 19,5 milliárd forintnak megfelelő dollárt osztott szét. Például a kamionsofőröknek, akik a díszletet és az egyéb kellékeket fuvarozzák, 35 millió forintnyi pluszjuttatás ütötte a markát. Egyébként az összes alkalmazott étkezését, szállását is Taylor fizeti az egész turné alatt. Előfordult, hogy 197 szobát foglalt le munkatársainak egy ötcsillagos szállodában az egyik helyszínen. Nem csoda, hogy sokak szerint Taylor Swift kiérdemelte a világ legjobb főnöke címet.

A föld is beleremeg

Taylor minden egyes fellépésén tömegek szórakoznak, a seattle-i koncertjén összesen 144 ezren voltak jelen. Műszerek szerint az embertömeg mozgása 2,3-as erősségű földrengésnek megfelelő szeizmikus aktivitást idézett elő.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!