Külföldi sztár

Híres pasik kés alatt: bizony ők is plasztikáztatnak!

Gyanúsan kisimult arcok, megváltozott fizimiska: a férfi sztárok sem riadnak meg a szikétől.

A minap Ben Affleckről röppent fel a pletyka, hogy kicsit kivasaltatta a ráncait, mivel gyanúsan sima arccal bukkant fel egy tévéműsorban. Persze lehet, hogy csak attól tűnik másnak, hogy megborotválkozott – mindenesetre nem ő lenne az egyetlen híres férfi, aki késsel szépül…

Az akcióhős Tom Cruise 62 éves lesz a nyáron, és fiatalos kisugárzása nem egészen a természet műve. Korábban feltűnően felpuffadt arca árulkodott arról, hogy plasztikán esett át, évek óta rendszeresen kozmetikázzák a külsejét.

Zac Efronnak egészen más lett az arca, miután plasztikai műtéttel karakteresebb állat faragtak neki, de sokak szerint nem éppen előnyére változott.

Billy Idolról, a 68 éves rockerről is azt pletykálják, hogy kés alá feküdt a fiatalodás jegyében, de inkább kissé eltorzultak a vonásai.

A rajongók attól tartanak, Ryan Gosling sem tudott ellenállni némi ráncfeltöltésnek és botoxnak. Valóban megváltozott némileg a közkedvelt színész fizimiskája, és gyanúsan kisimult a bőre.

Brad Pitt valósággal visszafelé öregszik: a 61 éves színész látványosan megfiatalodott az elmúlt évben. A szakember szerint egyértelmű, hogy feszesebbre húzták az arcbőrét.

Kiemelt kép és fotók: Profimedia, Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!