Külföldi sztár

Kate Hudson vajon visszatalál valaha az igazi apjához?

Ha minden jól megy, rendeződik a korábbi fagyos viszony, és a színésznő, valamint bátyja, Oliver életébe visszatér rég elveszített édesapjuk.

Kate Hudson világéletében az édesanyja, Goldie Hawn élettársát, Kurt Russellt tekintette az apjának, akit gyengéden csak Pa-nak becéz. Hiszen bár a bátyjával, Oliverrel (a kiemelt képen húgával) nem tőle születtek, kicsi koruktól a színész segített őket felnevelni. Édesapjukkal, Bill Hudsonnel gyakorlatilag teljesen megszakadt a kapcsolatuk. Az akkoriban fénykorát élő Goldie­ 1976 nyarától 1980-ig volt a zenész felesége, míg a férfi be nem adta a válókeresetet – állítólag nem volt vevő arra, hogy nyitott házasságban éljenek, a színésznő ugyanis ezt akarta. A szakítás után aztán elmérgesedett köztük a helyzet, és Hudson azt állítja, a volt felesége bosszúból, amiért szakított vele, elmarta tőle a gyerekeiket. „Mindig úgy állítják be Goldie-t, amint aki csupa fény és szeretet. De valójában manipulatív, önző és kegyetlen nő” – mondta róla. A színésznő gyerekei viszont úgy tudják, hogy az apjuk elhagyta a családot… Akárhogy is történt, az biztos, hogy Kate és testvére alig látták Hudsont, és Russell lett az apafigura az életükben – aki szintén hozott egy gyereket a családba, illetve Goldie-tól is született egy kisfia. A 45 éves Kate most azt mondja, van rá esély, hogy kibékülnek az édesapjával, ugyanis elkezdtek tapogatózni egymás irányába. Azután vették fel újra a kapcsolatot, hogy Kate-­et és bátyját megkereste egy korábban nem ismert féltestvérük, akivel közös az apjuk. „Egyelőre nem tudom, mire számítsak, ezért nincsenek nagy elvárásaim, de talán végre lesz kapcsolatunk” – mondja a színésznő. Annak mindenesetre örülne, ha a gyerekeinek lenne még egy nagypapájuk.

Kate és testvére Bill Hudson zenésztől születtek (Fotó: Archív)

Zenei utakra tévedt

Kate nemrégiben a nyilvánosság előtt is megmutatta, hogy fantasztikusan énekel – tehetségét nyilvánvalóan édesapjától örökölhette. Debütáló albuma a napokban jelenik meg.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!