Külföldi sztár

A hollywoodi vígjátékok királynője még a szerelme előtt is titkolta: 35 évesen vele vesztette el a szüzességét

Az ausztrál komika, Rebel Wilson mindig tud újabb meglepetést okozni!

A 44 éves színésznő önéletrajzi könyve, a Rebel Rising április végén jelenik meg, de egy-két pikáns részletet már előre elárult belőle. Például azt a meghökkentő tényt, amit eddig mindenki elől eltitkolt: hogy szokatlanul későn, csak 35 éves korában vesztette el a szüzességét. Vagyis még nincs tíz éve, hogy először ágyba bújt valakivel, ami annál meglepőbb, mivel Hollywoodot és egyáltalán a színészvilágot általában meglehetősen szabados közegnek tartják. Márpedig Rebel Wilson – aki egyetemen tanulta a szakmáját, amellett, hogy jogászi diplomát is szerzett – már 22 évesen megkapta első filmszerepét, és hamarosan világszerte ismert komika lett, hollywoodi vígjátékok híres szereplője.

Fotó: Getty Images

„Ne legyen kényszer a szex”

A nemrég nagyon sokat fogyott színésznő azt mondja, jó lenne, ha senki nem érezne kényszert arra, hogy minél előbb ágyba bújjon valakivel. „Vannak későn érő típusok, én is ezek közé tartozom. Nem muszáj mindenkinek tinédzserként elveszítenie a szüzességét, nyugodtan várja meg, amíg úgy érzi, készen áll rá. Nyilván nem kell a harmincas évei közepéig várni vele, ahogy én tettem, de sok fiatal csak azért ugrik fejest a szexbe, mert úgy érzi, ezt kell tennie. Remélem, a történetem pozitív üzenet lesz azoknak, akik szégyellik, hogy még nem estek át a tűzkeresztségen – mondta erről. Ő maga például még a barátainak is hazudott erről, azt mondta nekik, hogy 23 éves korában „megtörtént a dolog”. – Mindig nagyon zavarban voltam, igazi lúzernek éreztem magam, ha ez a téma merült fel” – vallotta be. A későn átélt testiséghez sok köze volt annak is, hogy óriási túlsúlya miatt úgy érezte, nem elég kívánatos. De a szülei pokoli házassága és az apja súlyosan bántalmazó természete is eltántorította attól, hogy párkapcsolatot keressen.

Mickey Gooch Jr. is eléggé meglepődött (Fotó: Profimedia)

Az exet is meglepte

Amikor 35 évesen végre megtörtént a nagy esemény, első szexuális partnere elől is eltitkolta, hogy még nem volt együtt senkivel. Mi több, az illető máig nem tudott erről, így aztán Rebel nagy nyilvánosság előtt okozott meglepetést neki. Ugyanis a könyvé­ben azt is elárulja, hogy a nála hat évvel fiatalabb komikus és producer, Mickey Gooch Jr. volt az első a számára, vele a Hogyan legyünk szinglik című filmben szerepelt együtt. „Micks, tudom, hogy meg leszel lepve, ha ezt olvasod, de igen, te vetted el a szüzességemet” – fogalmazott az exének címezve. A pár románca egy évig sem tartott, mert Rebel rájött, hogy a férfi súlyos függőségekkel küzd, és szakított vele. A barátságuk viszont máig megmaradt, annyira, hogy Gooch három éve így beszélt a komikáról: „A legszebb lány, akit ismerek, kívül-belül.”

Ramona Agrumával közös kislányukat béranya hozta világra (Getty Images)

Egy nővel lett családja

A színésznőnek aztán volt két-három komolyabb kapcsolata, egyszer egy vőlegénye is, de végül egy nő mellett találta meg a boldogságot. „Mindig azt hittem, hogy a herceget várom fehér lovon, de a végén kiderült, hogy számomra egy hercegnő az igazi” – mondta párjáról, a divat- és ékszertervező ­Ramona Agrumáról, akivel három éve vannak együtt. Kapcsolatuk annyira komoly, hogy nemcsak jegyesek, de egy másfél éves kislányuk is van, a kis Royce Lilliant béranya hozta világra.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!