Külföldi sztár

Shiloh Jolie-Pitt és Suri Cruise – Egyikük sem tartja a kapcsolatot világhírű apjával

Születésük óta rengeteget cikkeztek már róluk, sőt sokáig a világ legtöbbet fotózott sztárcsemetéi voltak. A két lány kész felnőtt nő, mindjárt nagykorúak lesznek, és sok párhuzam van ma is az életükben.

A születésük annak idején szenzációszámba ment: a két csöppség fotóira mindenki kíváncsi volt. Nem csoda, hiszen a két kislány, Suri, illetve Shiloh világra jöttekor – 2006-ot írtunk – a szüleik a két leghíresebb hollywoodi álompárnak számítottak. Tom Cruise és Katie Holmes mesébe illő szerelmével és villámházasságával ugyanúgy tele voltak a lapok, mint a másik szívtipró, Brad Pitt és a végzet asszonyának kikiáltott Angelina Jolie viharos románcával. Mindkét kapcsolatról 2005 tavaszán szerzett tudomást a világ – ki tudná elfelejteni, ahogyan Cruise a talkshow-királynő Oprah Winfrey kanapéján ugrálva kiabálta világgá, hogy mennyire szerelmes. Vagy hogy micsoda felzúdulást keltett, amikor kiderült, hogy a filmvilág előző kedvenc álompárja, Pitt és Jennifer Aniston a Mr. és Mrs. Smith forgatása után a „gaz csábító” Angelina miatt válik…

Mindjárt nagykorúak lesznek

Érthető, hogy a két híres szerelmespár elsőszülött gyerekeit is kezdettől felfokozott érdeklődés övezte. Mindkét baba igazán cuki és roppant fotogén is volt, korán látszott, hogy örökölték szüleik remek génjeit. Cruise-ék egy szem kislányát, Surit már négyéves korára ministílusikonnak kiáltották ki, míg Angelina és Brad első vér szerinti gyermekén, Shiloh-­n nem győztek ámuldozni a lapok, amiért kicsi korától kizárólag fiúruhában járt és Johnnak neveztette magát. Nem csoda, hogy a paparazzók állandóan lesben álltak, és igyekeztek minél gyakrabban lencsevégre kapni őket. De hogy elrepült az idő! Időközben eltelt majdnem két évtized, és lassan mindkét híres sztárcsemete nagykorú lesz: Suri áprilisban tölti be a 18. évét, Shiloh pedig egy hónappal később.

Katie Holmes és Tom Cruise 2012-ben váltak el (Fotó: Getty Images)

Válás és trauma

Ma már mindkét tinit sokkal ritkábban látni. Közben nagyot fordult velük a világ, és traumatikus élményeket szereztek. Hiszen mindkettőjük szülei botrányos körülmények között váltak el, mindkét szakítás nagy port vert fel. Előbb Katie Holmes ugrott ki váratlanul a házasságából 2012 nyarán, hogy kimenekítse magát és a lányát a szcientológia karmaiból – Cruise azóta nemcsak az exfeleségét tekinti levegőnek, hanem a közös lányukat is. Suri immár több mint tíz éve nem találkozott az apjával, aki tudni sem akar róla – el lehet képzelni, ez milyen törést okozott a lelkében. Katie­ ugyanakkor mindent megtett, hogy a lehető legszeretőbb közegben nevelje, és az anya-lánya viszony máig rendkívül szoros. Pitték háborúvá fajult válására négy évvel később, 2016-ban került sor, a marakodás azonban ma sem ért véget.

Angelina Jolie és Brad Pitt máig marakodnak (Fotó: Getty Images)

A művészi véna is közös

Shiloh-nak öt testvére van – három örökbe fogadott és két vér szerinti –, és velük együtt őt is rendkívüli módon megviselte a szüleik hirtelen jött, botrányos szakítása. Mára neki is megszakadt a kapcsolata az apjával, bár egészen más okból. A saját elhatározásából nem szeretne vele kontaktálni, miután Pitt – állítólag – egy hosszú repülőút alatti részeg őrjöngése során tettlegességre vetemedett, és súlyosan traumatizálta a gyerekeit, Angelinával együtt. Shiloh most már évek óta nem találkozik híres apjával, miközben az édesanyjához igazi véd- és dacszövetség fűzi, ahogyan a testvéreit is. A két kamasz lányban nemcsak az a közös még, hogy milyen csinos ifjú hölgyekké cseperedtek, hanem, hogy mindkettejük számára fontos a művészi önkifejezés. Suri remekül énekel, édesanyja egyik filmjében is elhangzik egy általa előadott dal, Shiloh pedig a táncban mutat különleges tehetséget. Azt egyelőre nem tudni, az érettségi után merre vezet az útjuk, de ­arra lenne egy fogadásunk, hogy mindkettejükről sokat hallunk még.

Nyertek a genetikai lottón

Míg Shiloh kiskamasz koráig fiús külsővel mutatkozott, addig az utóbbi években felfedezte és egyre inkább hangsúlyozza is a női oldalát. Igazi szépséggé cseperedett, ami a szüleit elnézve egyáltalán nem meglepő: örökölte Angelina híresen csábos ajkát és szép szemét, de Pittre is hasonlít. Suri szintén szemrevaló szépség lett, és bár inkább az édesanyjára ütött, az apja ­vonásai is szembetűnőek rajta.

Kiemelt képek: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!