Napi friss

Tom Cruise – Nem létezőnek tekinti egyetlen lányát

Hollywood egyik legismertebb arca a filmvilág egyik legtitokzatosabb alakja lett. Számos rejtély lengi körül, többek között az is, hogy miért nem beszél egy szem gyermekével.

Szerzetesi cölibátusban él?

Korábban olyan híres nőkkel élt alaposan dokumentált szerelemben, mint Nicole Kidman, Penélope Cruz vagy Katie Holmes. Millió magánéleti fotó készült róla, de ennek rég vége – 10 éve, utolsó válása óta semmit nem árul el a szerelmi életéről. Nem tudni, van-e valakije, és nem készülnek róla fotók egyetlen nővel sem, maximum a forgatásain. Fiatalon papnak készült, lehet, hogy szerzetesi cölibátusban él?

Titokban férfi szeretői vannak?

Gyakorlatilag a karrierje kezdete óta tarja magát a pletyka, miszerint Cruise titokban a saját neméhez vonzódik, és a szcientológia segítségével próbálta „kigyógyítani” magát. Lehet, hogy azért titkolja ennyire a magánéletét, mert a színfalak mögött egy ideje férfiakkal osztja meg az ágyát?

A halálba menekülne az egyháza elől?

Az elmúlt évtizedekben annyira összefonódott a szcientológiával, hogy ma már ha akarna, sem tudna szakítani vele. Pedig egyesek állítják, mostanra ő is rabnak érzi magát, és szerintük azért vállal egyre veszélyesebb, sokszor hajmeresztően vakmerő jeleneteket a filmjeiben, mert úgy érzi, a halál maradt az egyetlen kiút a helyzetéből. Így előbb-utóbb utoléri a végzete, de közben az évtizedekig épített imázsa sem sérül.

Soha többé nem akarja látni a lányát?

Katie Holmestól született egyetlen vér szerinti gyereke, Suri. A kamasz lány már 16 éves, ám az apja 9 éve eltűnt az életéből. Cruise állítólag teljes mértékben nem létezőnek tekinti, amiért Katie annak idején elhagyta őt, és tilos kérdezni róla.

Katie Holmes és a színésszel közös lánya, Suri egy évekkel ezelőtti fotón (Fotó: Getty Images)

Paranoid félelmek vezérlik?

Exfeleségét, Nicole Kidmant lehallgatta, később Katie Holmes eldobható mobiltelefont használt, amikor rájött, hogy megfigyelik. Bennfentesek szerint Cruise paranoid és kontrollmániás. Hermetikusan elzárta magát a világtól, régi barátai sem tudnak a közelébe férkőzni.

Nincs is már saját otthona?

Korábbi villáit eladta, és úgy tudni, évek óta a szcientológiai egyház floridai központjában, Clearwaterben van lakása. Azt beszélik, itt az egyház tagjai végeznek neki ingyen munkát, de kívülállókat soha nem enged az otthona közelébe, ezért senki nem tudja, hogyan él valójában.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!