Külföldi sztár

A három nővér – Egy régi kedvenc is feltűnik az új török sorozatban

A lánytestvérek történetét bemutató széria rövid idő alatt hatalmas rajongótáborra tett szert Magyarországon is.

A török sorozatok népszerűsége töretlen hazánkban, mindegyik igazi rajongótábort szerez magának. A tévénézők most három fiatal lánytestvér sorsáért izgulhatnak a TV2 képernyőjén.

Csak egy lánya van

A három nővér anyját, Nesrin Kalendert İclal Aydın alakítja, és ő az azonos című regényéből készült a forgatókönyv is. Az 52 éves asszony ugyanis nemcsak színésznő, de író és újságíró is egyben. Ankarában járt egyetemre, de Berlinben is élt, 25 évesen költözött vissza szülőhazájába, és fordult a filmezés felé. Már 16 könyve jelent meg. Aydın négyszer ment férjhez – az első választottjához kétszer is –, végül mind a négyszer elvált, utoljára öt éve. Lánya, Zeynep Lal az első-második férjétől született.

Zeynep Lal örökölte édesanyja, İclal Aydın szépségét

Musicalekben játszana

A 27 éves Özgü Kaya, vagyis a sorozatbeli  Türkan Kalender Korman Isztambulban született, és az ottani zeneakadémián végzett – operaénekesnek készült. A színészet később kezdte érdekelni, hat éve játszik csak sorozatokban, A három nővérben az egyik testvért, Türkant alakítja. Nagy álma, hogy musicalekben is szerepeljen. Nemrég egy tévéműsorban beszélt arról, hogy a nagymamájának milyen sokat köszönhet. Az igazit még keresi, egyelőre egy cuki kutyussal osztja meg az otthonát.

Özgü igazi művészlélek

Hollywoodban is bemutatkozott

A 29 éves Almila Ada az egyik nővér, Dönüş Kalender a sorozatban, őt a Cennet című széria címszereplőjeként is ismerhetjük. De a hazájában modellként és balerinaként is jegyzik. Divattervező anyukájával egy időben Oroszországban élt, így jól beszél oroszul. Prágában és Londonban is tanult balettozni, emellett az isztambuli zeneakadémián zongoratanulmányokat folytatott. Tehetségre Holly­wood is felfigyelt: amikor balerinát kerestek a Bosszúállók: Ultron kora című mozihoz, hogy Scarlett­ Johansson­ karakterének fiatal verzióját alakítsa, ő kapta a lehetőséget. Mindemellett még egy piláteszközpontja is van! A magánügyeit viszont szereti megtartani magának. Annyit tudni csak róla, hogy korábban évekig együtt volt egy Paul Sevdik nevű fiatalemberrel.

Almila képzett balerina

Titkolja, van-e szerelme

28 esztendős lesz az örök lázadó lánytestvért, Derya Kalender alakító Melisa Berberoğlu, aki színiakadémiát végzett 2018-ban, és azóta folyamatosan kapja a szerepeket, már több sorozatban játszott. Imád utazni, hol Lisszabonból, hol Párizsból, hol Görögországból, hol Montenegróból posztol. Azt nem tudni, egy társ is elkíséri-e a kiruccanásain, mindenesetre egy imádott kutyája neki is van.

Melisa és Yvette kutyus elválaszthatatlanok

Színházigazgató is volt

A lányok apját, Sadık Kalendert alakító török színész, Reha Özcan 58 éves, és színházban kezdte a pályáját, és színpadi szerepeivel párhuzamosan vállalt filmes munkákat, emellett rendezett is darabokat, és egy időben színházigazgató is volt. A nálunk is vetített A csodadoktor című sorozatban is játszott. A felesége, Yeşim nem szakmabeli, hanem dietetikus. Két gyerekük született, Rüya és Rüzgar mára felnőttek. Mivel Özcan­ rengeteget dolgozik, mindig kitüntetett szerepe van az életében a családi pillanatoknak, ezeket olykor meg is osztja.

Reha Özcan a családjával

Kiemelt kép és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!