Külföldi sztár

A Mavi szerelme főszereplői – Egyikük lenyúlta az exe kutyáját, a másik megtagadta a fiát

Hazánkban is nagyon népszerű a török szappan­opera. A szövevényes szerelmi történet főhőseit alakító két színész magánélete se mindennapi.

Bosszúszomjas közönségkedvenc

A szappanopera két család konfliktusát meséli el. Mavi bátyját megölte a Görecki família egyik tagja, a fiatal nő pedig bosszút forral. Kapcsolatba lép a gyilkosságért börtönben ülő Alival, aki beleszeret, és feleségül kéri Mavit, nem sejtve, kicsoda ő… Törökországban 2016 és 2018 között három évadon át futott a sorozat, hazánkban a Duna TV tűzte műsorára.

A sorozat egyik jelenete

Kétszer ment hozzá ugyanahhoz a férfihoz

Ahogy már a török sorozatoknál megszokhattuk, a kacifántos szerelmi történetet bemutató széria női főhőse egy ragyogó szépség. A Mavit alakító 34 éves színésznő, Burcu Kıratlı egyben modell is, jó néhány reklámkampány arca volt már karrierje során. Színészi pályáját színpadi alakításokkal kezdte, de már egyetemi évei alatt játszott kisebb filmszerepeket, tévés szappanoperában aztán 2010-ben láthatták először a nézők. Mavi szerepéért több díjat is besöpört, miközben a magánéletében is rátalált a boldogság. Nem sokkal azután, hogy a sorozat befejeződött, 2018 karácsonyán a színésznő férjhez ment: Amszterdamban mondta ki az igent a 41 éves török dalszerzőnek és popsztárnak, Sinan Akçılnak. Az idill azonban nem tartott sokáig, a pár ugyanis alig kilenc hónappal később már a válópert intézte. Aztán mégis kibékültek, és új esélyt adtak a kapcsolatuknak. Annyira bíztak benne, hogy második nekifutásra minden rendben lesz, hogy másfél évvel a válásuk után újra összeházasodtak. Ezúttal kicsivel több mint egy évig bírták együtt, de végül 2022 tavaszán újra elváltak az útjaik. Hogy a szakítás nem volt egészen baráti, arról többek közt a volt férj tavalyi dalai árulkodnak – az egyikbe beleírta legfájóbb veszteségét, miszerint a válásuk után hiába próbálta visszaszerezni Burcutól a saját kutyáját… Két zátonyra futott friggyel a háta mögött a színésznő most igyekszik élvezni a szingli létet, és abszolút nem téma nála a párkeresés. „Jó ideje nem volt senki az életemben, de egyelőre nem vágyom társra, egyáltalán nem hiányzik a szerelem – szögezte le a török szépség. – Így is nagyon boldog vagyok. A munka mellett gondját viselem az édesanyámnak és a kutyáimnak, sok időt töltök a barátaimmal, emellett imádok főzni, számomra ez a legjobb kikapcsolódás.” Burcu tavaly óta egy új sorozatban játszik főszerepet.

A szakítás után nem adta vissza a férje (balra) kutyusát

A magánéleti boldogság elég későn talált rá

A kurd származású színész, Emrah Erdoğan a hazájában előbb énekesként lett híres, és nem is mostanában: a nyolcvanas években gyereksztárként kezdte. Első lemeze 12 éves korában jelent meg, filmezni 13 esztendősen kezdett. Azóta is mindenki csak a keresztnevén, Emrah-ként ismeri. Ma már betöltötte az 53-at, de míg a szakmai sikerek korán elérték, a magánéleti boldogság elég későn talált rá. Csak tíz éve, negyven fölött nősült meg, feleségével, Sibel Kirerrel két gyereket nevelnek. Fiuk, Elyesa 2014-ben született, kislányuk, a nagyon hasonló nevű Eleysa pedig hatéves múlt. A híres papa rendkívül büszke a házasságában született két csemetéjére – de nem így balkézről érkezett fiára. Még 1991-ben ugyanis fia született egy Ebru Çolak nevű nőtől, ám hiába bizonyította DNS-teszt is az apaságot, Emrah máig nem hajlandó tudomást venni immár felnőtt fiáról, Tayfunról. Pedig az nemrég meg is nősült – apja nem volt ott az esküvőn sem. Az énekes-színész azzal indokolta, miért nem tekinti a fiának Tayfunt, hogy szerinte az exe csak pénzt akart kicsikarni tőle általa… Fia azt mondja: bármivel is gyanúsítja az anyját, ő maga semmi másra nem vágyott soha, csak az apja szeretetére.

Feleségétől, Sibeltől két gyereke született

Van másik!

Februárban egy új, többszörös díjnyertes török sorozat debütál a Duna TV képernyőjén, a Napsugár. A Mavi másik férfi főszerepét alakító ­Cüneyt Mete felesége, Seyma Korkmaz lesz az egyik arca.

Kiemelt képek és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!