Külföldi sztár

Meghökkentő cicaharcba keveredett a Vad angyal egykori Milagrosa

Natalia Oreirónak a férje megbocsátott, a szeretője exe viszont máig ócsárolja.

Magyarországon az évezredfordulón sugározták a végül idehaza is zajos sikerrel futó argentin telenovellát. Vadóc főhősnőjét annyira megszerették itthon a nézők, hogy szinte már tiszteletbeli magyar sztárrá avatták. Járt is hazánkban még pont a sikerei csúcsán, többek közt azért, hogy a lemezeit népszerűsítse. Hiszen a ma már 46 éves ­Natalia énekesnőként szintén roppant népszerű mind a mai napig – a sorozat főcímdalát is ő énekelte. Popsztárként például Oroszországban annyira sikeres lett, hogy pár éve még az orosz állampolgárságot is megkapta, amit örömmel el is fogadott. Szerinte mindig akkora rajongással fogadták a szláv országban, hogy egy idő után úgy érezte, az a második hazája.

Fia ma már kiskamasz (Fotó: Archív)

Kihátrált az élő műsorból

Mostanában viszont a szülőföldjén került megint a bulvárlapok címoldalára, méghozzá meghökkentő okból. A Pampita becenévre hallgató argentin modell és tévésztár azt a kijelentést tette, hogy van egy bizonyos színésznő, akivel sosem dolgozna együtt, sőt egy légtérben tartózkodni sem akar vele, mert „az illetőből a női szolidaritás minimuma is hiányzik.” Bár nem nevesítette, hogy kire gondol, ezt a legtöbben rögtön sejtették. Ráadásul minden szónál ékesebben árulkodott Natalia viselkedése, aki ezután hirtelen visszamondta a fellépését a helyi táncos tévéműsorban, ahol meghívott vendégelőadóként egy dalt adott volna elő – csakhogy a zsűri soraiban ott ül Pampita…

Szakítás helyett békülés

Hogy mi a cicaharc oka? Nos nem más, mint Oreiro egy évekkel ezelőtti botlása, amikor is megcsalta a férjét a jóképű chilei színésszel, Benjamin Vicuñával! A férfinak ugyanis akkor Pampita volt az élettársa, tíz évig voltak együtt, és négy gyerekük született, a hűtlenség vetett véget a kapcsolatuknak. A botrányos afférról annak idején rengeteget cikkeztek a bulvárlapok, különösen, mivel Natalie is foglalt volt, húsz évvel idősebb argentin férjével, a zenész Ricardo Mollóval egy akkor még csak hároméves kisfiút neveltek. Aztán miután a szenvedélyes viszonynak a chilei szépfiúval vége lett, a színésznő visszament a férjéhez, aki megbocsátotta neki a félrelépést. Igazán szappanoperába illő történet!

Benjamin Vicuñával és Pampitának négy gyereke van (Fotó: Getty Images, Archív)

„Egymást választjuk mindennap”

A házaspár egy szem fia, a különleges nevet viselő Merlin ­Atahualpa immár 11 éves, lassan kamaszodik. Édesanyja nagyon nem szeretné, ha most a friss cikkekben felelevenített múltja a gyerek fülébe jutna – bár az internet korában ezt már aligha fogja tudni elkerülni. Az immár 65 éves Mollóval a békülés óta állítólag rendben van a házasságuk, tavaly ünnepelték a 20. évfordulót. A színésznő elárulta, attól működik a kapcsolatuk, hogy nagyon hasonló az ízlésük, az értékrendjük, és mindketten rendkívül érzelmes emberek. „Mindennap újra egymást választjuk, mert jól érezzük magunkat egymás társaságában. A családunk igazi álomcsapat” – mondja. Natalia közben ma is körülrajongott sztár. A hazájában, Uruguayban most a második évadban is visszatér a The Voice tehetségkutató helyi változatának házigazdájaként, emellett sokat forgat is, tavaly eljátszotta Eva Perónt a Santa Evita­ című minisorozatban.

Ő az uruguayi The Voice házigazdája (Fotó: Archív)

Mi van a másik kedvenccel?

A Vad angyal férfi főhőse, Facundo Arana tavaly Magyarországon járt, és megint elbűvölt mindenkit. A színész 51 évesen is tele van élettel, és boldog házasságban él. Imádja a feleségét, Maria Susinit, akivel tizenöt éve vannak együtt, 2012 óta házasok, és három gyereket nevelnek. Facundo (a kiemelt képen) a minap érzelmes szerelmi vallomással kívánt boldog születésnapot „az univerzum legcsodálatosabb lényének”, azaz a feleségének, akit őrült királynőnek szokott becézni.

Kiemelt képek: Getty Images, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!