Külföldi sztár

Facundo Arana: „A feleségem megjegyezte, tudja ám, mennyire szépek a magyar nők”

A Dancing with the Stars ötödik zsűritagja negyed évszázada töretlen népszerűségnek örvend hazánkban.

Közel 25 évvel ezelőtt mutatták be itthon a Vad angyalt, és az akkor 26 éves argentin színészért megvesztek a nők. A mai napig jólesik neki a hölgyek figyelme, de a szíve már hosszú ideje foglalt. Maríával több mint tizenöt éve találtak egymásra, szeretetben, boldogságban nevelik három kamaszkorú gyereküket. Felesége könnyű szívvel engedte el otthonról a TV2 táncos műsorába, pedig tisztában van vele, hogy férje mekkora népszerűségnek örvend Magyarországon. „Indulás előtt megjegyezte, tudja ám, mennyire szépek a magyar nők. Viccet félretéve, szörnyen nehezen búcsúztam el tőle és a gyerekektől. Egy pillanatra még annak a gondolatával is eljátszottam, mi lenne, ha pár hétre kivenném a lányom és a fiaimat az iskolából, és akkor az egész család velem tarthatna. Együtt lennénk, felfedeznénk Budapestet, láthatnának élőben zsűrizni a Dancing with the Starsban. De nekik is megvannak a kötelezettségeik, a feladataik, ennyit nem hiányozhatnak az iskolából, végül egyedül érkeztem. Az elmúlt két hétben a feleségem állta a sarat helyettem is. Hiányoztak” – mosolyodik el.

Lékai-Kiss Ramónával a Dancing with the Stars felvételén (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„Férjnek, apának lenni a legjobb”

Nem kérdés, Facundo élvezi a pörgést, pedig egy ideje már tudatosan kerüli az ismertséggel járó felhajtást. „Izgalmas hetek voltak. Újra fel kellett vennem az őrületes tempót, ugyanis az elmúlt évek alatt kissé lelassultam. Inkább színházban játszom már, mert így több időm marad a családomra. És ennél jobb döntést nem is hozhattam volna, ezt a feleségem is alá tudná támasztani – nevet fel. – Amióta gyerekeim vannak, úgy érzem, az idő kétszer gyorsabban telik. Kettőt pislogtam, és kamaszok lettek – a lányom, India 14, az ikerfiaim, Yaco és Moro 13 évesek. De végig mellettük voltam, láttam, miként cseperednek, és ha nem vettem volna vissza a hajtásból, lemaradtam volna életük meghatározó szakaszairól. Háromgyerekes apuka vagyok, és noha jó volt a reflektorfényben állni – olykor még most is az –, sokkal jobb otthon a családommal, ahol béke és nyugalom van. Őszintén mondom, nem is álmodhattam volna jobb életről, szebb családról. Férjnek, édesapának lenni a legjobb dolog a ­világon.”

„Szebb családról nem is álmodhattam volna” – mondja a színész (Fotók: Archív)

Egy idilli nap krónikája

Többhektáros birtokukon számos állattal osztoznak, vannak lovaik, kutyáik, nyulaik, kacsáik, malacaik, kecskéik és juhaik. Veteményesükben sokféle zöldséget megtermelnek, és igyekeznek minél természetközelibb életet élni. „Bár úgy tűnhet, nem jár nagy munkával az állatok ellátása, a telek gondozása, bőven rámegy a napunk – magyarázza. – Egyébként a mi családunk korán kelő típus. Már csak azért is, mert ragaszkodunk a közös reggelihez. Sőt napi háromszor étkezünk együtt, ugyanis délben elhozzuk a gyerekeket az iskolából, hogy az ebédet is közösen költsük el, majd visszük is vissza őket. Na így fordulhat elő, hogy naponta háromszor fordulunk Maríával az iskola felé. A köztes időben mi is széjjelszéledünk a feleségemmel, ki-ki megy a maga dolgára. Míg én délutánonként többnyire próbán vagyok, addig a feleségem ügyeket intéz, a lányom lovagolni van, az egyik fiam tenisz-, a másik futballedzésen. És miután mindenki hazaért, jöhet a vacsora, egy kis szabadfoglalkozás, majd fekvés. Bevallom, mi már tízkor alszunk, különben másnap képtelenek lennénk kikelni az ágyból. Hát így néz ki a családunk egy napja, és mi imádjuk.”

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!