Külföldi sztár

Isaura már nagymama, Esmeralda Down-szindrómás gyereket nevel

A latin-amerikai telenovellák színésznői annak idején tévénézők millióit szögezték a képernyők elé. Utánajártunk, mi történt az egykori kedvencekkel.

Lucélia Santos, a Rabszolgasors Isaurája – Örülne még egy unokának

Amikor a 80-as években először vetítették a brazil sorozatot Magyarországon, a telenovella fogalma még ismeretlen volt hazánkban. Nem túlzás, hogy egy egész ország szorított a szegény kis rabszolgalány sorsának jobbra fordulásáért. A színésznőt pedig máig mindenki Isaura szerepével azonosítja, pedig már 45 éve, hogy a sorozat elkészült! Lucélia ma 64 éves nagymama, egy szem fiától, a színész-forgatókönyvíró Pedrótól született unokája, Caroline elmúlt négyéves. A színésznő nagy bánatára fia tavaly elvált, így egy darabig valószínűleg nem érkezik új unoka. Azért többnyire nem unatkozik, egyik sorozatot és filmet forgatja a másik után, a legfrissebb címe Paula. A koronavírus-járványt nagyon komolyan vette, nem nagyon ment sehová, és kicsit magányosnak is érezte magát, mert két válás után jó ideje egyedül él.

Tudta?

Santos itteni látogatásakor, 1987-ben a színésznőnek annyira tetszett Gálvölgyi János róla készült paródiája, hogy kért egy másolatot a felvételből.

Leticia Calderón, az Esmeralda sztárja – Fiai apja börtönben ül

A sorozatbeli vak lány sorsát sok néző megkönnyezte, de a mexikói színésznőnek a való életben is kijutott a drámákból, igaz, a boldogságból is. Ma 53 éves, és az utóbbi időben visszatért a képernyőre, de korábban évekre visszavonult, hogy minden idejét a gyerekeinek, főképp Down-szindrómás és autoimmunbeteg fiának, Lucianónak szentelhesse. A fiú már nagykamasz, 17 éves, öccse, Carlo pedig 16. Leticia könyvet is írt elsőszülöttjéről Egy angyal az életemben címen, a veleszületett genetikai rendellenességet pedig Down helyett inkább „szeretetszindrómának” szokta nevezni. Mindkét fia második férjétől, az ügyvéd Juan Colladótól született, akitől több mint tíz éve elvált. Hogy az élete még bonyolultabb legyen, fiai apja jelenleg börtönben ül pénzmosás miatt. Két válás után a színésznő nem talált új társat, de a színészet leköti az életét.

Leticia Luciano betegségét inkább „szeretetszindrómának” szokta nevezni (Fotó: Getty Images)

Natalia Oreiro, a Vad angyal Milije – 20 évvel idősebb férfit szeret

Az uruguayi színésznőre a legtöbben a Vad angyal vadóc Milijeként emlékeznek, hiszen a korai 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozata volt nálunk. Az énekesnőként is ismert Natalia ma 44 éves, és legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy kisfiával együtt orosz állampolgárságot kapott, amit oroszul köszönt meg – sőt az Instagram-oldalán cirill betűkkel is szerepel a neve, és a posztjait is lefordítja oroszra. Hogy miért? Elmondása szerint 20 éve jár vissza Oroszországba, ahol annyira otthon érzi magát, hogy második hazájának tekinti. De alapvetően Argentínában él 20 évvel idősebb férjével, Ricardo Mollóval, akit nemrég a lelki társának nevezett, és akivel már 20 éve együtt vannak – leszámítva Natalia pár hónapos kalandját az egyik kollégájával néhány éve.

Natalia Oreiro 20 év alatt szinte semmit nem változott (Fotó: Getty Images)

Tudta?

Ahogy korábban megírtuk, Facundo Aranával, a Vad angyal Ivójával ma is különleges a kapcsolatuk. A még mindig szívtipró argentin színész nemrég lett 50 éves.

Thalía Sodi, Marimar és a Rosalinda sztárja – 21 éve a férje Mariah Carey exe

A röviden csak Thalíakánt elhíresült mexikói szépség egyszerre nagyon sikeres popsztár és színésznő, Latin-Amerikában a telenovellák királynőjének is becézik. Az utóbbi években inkább a zenei karrierjére koncentrál, tavaly egy gyereklemezzel jelentkezett, és idén is jelent meg új albuma. 50 évesen két kamasz gyereket nevel a férjével, a ma már a hetvenes éveiben járó, nagy hatalmú zenei producerrel, Tommy Mottolával – a neve sokaknak onnan lehet ismerős, hogy ő volt Mariah Carey első férje, és a popdíva később azzal vádolta, hogy aranykalickában tartotta őt. Thalíáék lánya, Sabrina már 14 éves, fiuk, Matthew Alejandro a nyáron múlt tíz, a család az Egyesült Államokban, New Yorkban él.

Tommy Mottolával két kamaszt nevelnek (Fotó: Getty Images)

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!