Hazai sztár

Dávid Petra a Farm VIP-ról: „Itt elsősorban nem nekem kell elszámolnom a lelkiismeretemmel”

Több pletyka is napvilágot látott a Farm VIP júliusi forgatása kapcsán.Utánajártunk, mi igaz a mendemondákból.

Hetekkel ezelőtt véget ért a Farm VIP idei évadának felvétele, és ahogy minden évben, most is izgalmas, sőt pikáns információk szivárogtak ki a forgatásról. A Reddit nevű pletykaoldalon először az a hír landolt, hogy Curtis barátnője, Barnai Judit Judie és Aurelio Caversaccio melegedtek össze, majd az a szóbeszéd is napvilágot látott, hogy a kosaraslány után Dávid Petrára is szemet vetett a ValóVilág 6. szériájának börtönviselt győztese.

Váratlan fordulat

Mint tudott, Judie maga vallott róla a közösségi oldalán éppen azelőtt, hogy beköltözött volna a Farmra, mennyire össze van törve a szíve. Így a story.hu egyből utánajárt, hogy a kosaraslány és Aurelio között valóban több alakult-e ki puszta barátságnál. „Judie nagyon bánatos volt, amikor elindult a forgatás, Aurelio pedig egyből mosolyt csalt az arcára, és nagyon jóban lettek. Napról napra erősebb lett közöttük a vonzalom. Curtis valahogy értesült a dologról, és egyszer csak ott termett a forgatáson, és mondhatni, rendet tett a fiatalok között. Judie utána tett ki újra szerelmes posztot Curtisszel, ahogyan Curtis is, és azóta újra minden rendben van közöttük” – mesélte lapunknak egy bennfentes. Az információ megmagyarázza azt a váratlan fordulatot, amit senki sem értett. Mégpedig azt, hogy Judie szerelmi bánatából hogyan lett hirtelen újra felhőtlen boldogság és szerelmes Instagram-poszt úgy, hogy elvileg Curtistől messze, egy elzárt forgatási helyszínen tartózkodott. Tehát ha el is indult valami Judie és Aurelio között, az még csírájában el lett fojtva, és az idei Farm-szerelem bizonyosan nem közöttük bontakozott ki. Curtis beavatkozása a jelek szerint olyan jól sikerült, hogy a párjával már el is jegyezték egymás, mégpedig egy koppenhágai kiruccanáson.

Judie és Curtis váratlanul eljegyezték egymást (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Elege van a férfiakból

A svájci származású VV-hős azonban Judie után másra is kivetette a hálóját, a Házasság első látásra című párkapcsolati realityből ismer Dávid Petra pedig, úgy tűnik, szépen belesétált a csapdájába. Legalábbis az, hogy a forgatás befejezése után a saját személyi edzős arcképével dekorált autója a Lovas Zugoly nevű szálloda előtt parkolt egy egész éjjelen át, pont ott, ahol a TV2 stábja is kivett egy szobát Aureliónak, igencsak gyanús. A Story természetesen Petrát is megkereste a hírekkel kapcsolatban, aki igencsak egyértelműen reagált. „Van, hogy az ember meggondolatlan, és tesz butaságot. Viszont 35 évesen úgy érzem, senkinek sem tartozom elszámolással. Azzal, akkor és azt csinálok, amit akarok. Itt elsősorban nem nekem kell elszámolnom a lelkiismeretemmel – mondta lapunknak Petra, és hozzátette, hogy sok mindennel, így például Judie és Aurelio lehetséges kis románcával is, a forgatás után szembesült. – Nagyon naiv voltam, jobban kellett volna figyelnem a jelekre, és bíznom a megérzéseimben. Így utólag belegondolva, nem tudom, hogy a Farmon vagy inkább a Kísértés című műsorban voltam…” – tette hozzá, és közölte: elege van a férfiakból, és most van mit kipihennie.

Aureliót Judie után Petrával is hírbe hozták (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu, Archív)

„Keresztbe akarnak tenni”

A történteket bonyolítja, hogy Aureliót kint a párja, Niki várta a közös kislányukkal, és természetesen őt is utolértek a hírek. Ő azonban már hetekkel korábban megvédte Aurelót a judie-s románc kapcsán. „Igen, hozzám is eljutott ez a pletyka, amiből természetesen egy szó sem igaz. De egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak rosszindulatú emberek, akik nem örülnek más boldogságának, és ahol tudnak, keresztbe akarnak tenni nekünk. De mi akkor is nagyon jól megvagyunk Aurelióval. Rengeteget változott és bizonyított a börtön óta, úgyhogy semmi okom kételkedni benne. Nyilvánvalóan Judie-val van közöttük kontakt, hiszen egy műsorban szerepelnek, de ezzel nincs semmi gond” – mondta Niki a Storynak. Kapcsolatukat pedig látszólag az újabb, Dávid Petrával való románc híre sem tudta megtörni, pár napja ugyanis közös szerelmes képpel tudatták a nagyvilággal: minden rendben van odahaza.

Nem zörög a haraszt…

Hogy pontosan mi történt a Farmon, azt csak Judie, Petra és Aurelio tudhatják, lapunknak nem tisztje igaz­ságot tenni. Ugyanakkor elgondolkodtató tény, hogy az eddigi évadokból kiszivárgott afférok – például Szorcsik Vikié és Csutié vagy Balogh Edináé és Szabó Simoné – végül mind-mind bebizonyosodtak.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!