Hazai sztár

Szent a béke a Király családban: látványosan együtt bulizott a híres família

Az összetartásáról híres família ismét a régi, és ezt örömmel mutatják meg ország-világ előtt.

Mostanában egyre gyakrabban láthatjuk újra együtt a Király­ családot. A Story magazin nemrég Király Tamás 70. születésnapja alkalmából mutatta meg a famíliát, nemrég pedig a fotósunk a Sziget Fesztiválon kapta őket lencsevégre. Ez azért is figyelemre méltó és pozitív fordulat, mert az elmúlt években nemigen láthattuk így őket. Sőt úgy hírlett, nem mindenki van mindenkivel kibékülve a családban, elég nagy a széthúzás.

Az érem két oldala

Tavaly nyáron Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita házassága még mélyponton volt. Közben kapott szárnyra a szóbeszéd, hogy a lehetséges okok között az is felmerült, hogy a család sohasem fogadta be a feleséget. „Anita nem igazán tudott beilleszkedni a családba, inkább a saját szüleit preferálta azután is, hogy édesanya lett. Hiába élnek közelebb hozzájuk Viktor szülei, ő előbb ment le Kecskemétre, vagy utaztatta fel az édesanyját onnan, mint hogy az anyósáéktól kérjen segítséget. Távolság ide, videótelefon oda, a Király szülők konkrétan jobban ismerik és több időt töltöttek már a tengerentúlon élő kis unokájukkal, Kai-jal, mint Kolennel” – mesélte lapunknak tavaly nyáron a család egyik közeli barátja. Persze az éremnek mindig két oldala van. Hogy min csúszott el Anita és a Király család kapcsolata, az máig nem tisztázott. Az ismerős azonban azt is megerősítette, hogy Viktor szüleinek a fiuk boldogsága a legfontosabb.

A Szigeten is látszott, Anita és Viktor mennyire boldogok (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Hatalmas változás

Most úgy fest, a szülők vágya valóra vált. Viktorék ugyanis karácsonykor kibékültek, és Anita visszaköltözött a kisfiukkal, Kolennel. Az énekes azóta tele van energiával. Bokszolni kezdett, 26 kilót dobott le, a zenélés mellett pedig épp a Sztárboxra készül. Azt mondja, ez most egy nagyon jó időszak a családjuknak. Valószínűleg ez az az örömmámor, aminek mi is a szemtanúi lehettünk, amikor mindnyájan boldogan álltak össze egy képre a Szigeten. Király Tamás nem ellenkezett, amikor a családi széthúzás megemlítése után azt mondtuk, most békés időket vélünk felfedezni náluk, és úgy látjuk, Anitával is szent a béke közöttük. „Szerintem az. Én úgy érzem béke, nyugalom és szeretet van a családban” – mondta a családfő, aki elárulta, óriási Sam Smith-rajongók a nejével, Gabival. Így adott volt a közös családi program a fiatalokkal.

Király Tamás szerint minden konfliktus rendeződött (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Semmi nyomás

Persze így sem volt teljes a létszám, mivel Viktor ikertestvére, Ben és a családja akkor már hazautaztak Amerikába. Ugyanakkor a fesztiválon mégis egy fővel többen voltak, mivel velük tartott Király Linda amerikai barátja, Simon. A szintén zenész fiatalember egyébként az énekesnő exe, akivel nemrég jelentették be, hogy sok év elteltével újabb esélyt adnak egymásnak. De hogy a barátság újra szerelemmé alakul-e közöttük, még ők maguk sem tudják. Így az édesapa is csak kíváncsian és türelemmel várja a fejleményeket. „Régóta ismerem Simont, Los Angelesben együtt dolgoztunk. Nagyon kedvelem őt, de a többit Lindára bízom, ez az ő élete. Ő tudja, ki mellett szeretne lenni.” Noha már Lindán kívül minden gyereke megajándékozta unokával, Király Tamás egyáltalán nem sietteti a lányát ez ügyben. „Nekünk Linda boldogsága a legfontosabb. Mi a kiskutyájával együtt is nagyon-nagyon szeretjük, és semmifajta nyomást nem helyezünk rá.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!