Hazai sztár

Évek óta várunk ezekre a sztáresküvőkre

Évtizedek óta együtt vannak a párjaikkal, és azt mondják, boldogok is együtt. A már sokszor bezengett esküvőjük viszont még mindig késlekedik. Vajon miért?

Az egyik legszebb dolog az életben, amikor két ember úgy dönt, hivatalosan is örök hűséget fogad egymásnak. S noha az első lépés a férfit illeti, a leánykérés utáni nagy esemény az esküvő szervezése sokkal inkább a gyengébbik nem kiváltsága. Hisz kislányként melyik hölgy ne álmodott volna róla, hogy hófehér menyasszonyi ruhában igent mond élete szerelmének? A hírességek világában sincs ez másképp, lapunk tucatnyi sztáresküvőről számolt már be. Ugyanakkor akadnak olyanok is, akik noha ezer éve jegyesek, és már sokszor meséltek arról is, milyennek képzelik az esküvőjüket, a nagy napjuk még mindig várat ­magára.

Kamugyűrű

Bár Kabát Peti és párja, Róka Adri épp tíz évvel ezelőtt meglátogatták a híres Las Vegas-i házasságkötő kápolnát, ahol 60 dollárért egybe is keltek, mindez csak poén volt. Hivatalosan természetesen nem lettek házasok. Öt együtt töltött év után viszont a focista tényleg feltette a nagy kérdést a párjának. De nem is Kabát Petiről lenne szó, ha a történet nem lenne egyszerre romantikus és komikus: Adrit egy kamu gyémántgyűrűvel várta otthon. Persze ennek megvan az oka, az igazit ugyanis nem merte megvenni a párja nélkül. A lagzit az azóta eltelt kilenc évben viszont még mindig nem hozták tető alá, pedig 2018 őszén már mindenki azt hitte, megtörtént az esemény. De mint kiderült, a közösségi oldalaikra felkerült esküvői képek egy magazinfotózáson készültek. Ekkor Kabáték azt mondták, a következő év augusztusában lesz az igazi nagy nap, ám azóta eltelt öt év. Igaz, minden évben megcélozzák a következő évet, felmerült közöttük már dubaji esküvő és 150 fős óriás lagzi is, úgyhogy kíváncsian várjuk, vajon mikor és mi sül ki a vágyaikból.

Szűcs Judith azt se bánja, ha örök menyasszony marad (Fotó: Ványi Ákos/fotocentral.hu)

Úgy élnek, mint a házasok

Hogy kerül a sorba az egykori diszkókirálynő, Szűcs Judith? Hát úgy, hogy noha ő is volt már házas, és még a kilencvenes években elvált, a csalódás után sok évvel, amikor már lemondott az igazi társról, megismerte a bátyja egyik jó barátját. A lett származású zenész személyében pedig egy olyan szerelem kopogtatott az ajtaján, ami ismét gyűrűt hozott neki. Ugyanakkor tizenhárom éve menyasszony, az esküvő pedig azóta is várat magára. Az énekesnő a leánykérés után sokáig azt mondta, egyszerűen nem volt még idejük összekötni az életüket, aztán amikor új lendületet kaptak a hivatalos ceremóniához, a járvány húzta keresztbe a számításaikat. Időközben viszont rájöttek, hogy talán nem is annyira fontos a papír, hiszen ők enélkül is nagyon boldogok együtt, és pont úgy élnek, mint a házasok. Szóval mára az sem zavarja őket, ha örökre menyasszony és vőlegény maradnak.

Gáspár Zsolti régóta tervezi a második esküvőt (Fotó: Fülöp Dániel/fotocentral.hu)

Nem nősült újra

Gáspár Zsolti mindig a kis gyönyörű feleségeként emlegeti Filoménát, de csak kevesen tudják, hogy gyermekei édesanyja papíron igazából nem is a neje. Huszonhét évvel ezelőtt ugyanis egyszer elváltak. A szakításról több mendemonda is szárnyra kapott már az évek során, legtöbbször megromlott házasságról pletykáltak. Ám bármi is történt közöttük, ez jó ideje már csak a múlt része, sok-sok éve idilli és boldog a kapcsolatuk. A showman lapunknak is sokszor mesélt már az esküvői terveikről. Legutóbb azt hangoztatta, hogy tanyasi esküvőt álmodtak meg Filoménával, ahol több száz ember együtt ünnepelhet velük, és még sztárvendégek is lesznek. Ám Kabát Petiékhez hasonlóan a hét országra szóló lakodalom mindmáig csak terv.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!