Hazai sztár

Zdroba Patrik: „Bettinek köszönhetem, hogy hinni tudok a házasságban”

Az énekes az X-Faktor kilencedik évadban tűnt fel. Ő is azok közé tartozik, akik valódi ismertséget tudtak kovácsolni a műsorból.

Számos műsorban szerepelt az X-Faktor után az évad bronzérmese, Zdroba Patrik. Feltűnt a Nyerő Párosban, A Konyhafőnök VIP-ben és a Sztárban Sztárban is. „Nagyon sok izgalmas dolog történt velem az elmúlt időben. A magánéletemben és a karrieremben egyaránt. Tavaly decemberben megházasodtam, a zenében pedig váltottam, és a popopera műfajában kezdtem el dolgozni. Sokáig hallgattam, hogy ennek a fajta zenének nincs itthon közönsége, és hogy csak a poppal lehet érvényesülni, de valahogy abban nem voltam boldog. Ebben a műfajban nemcsak fantasztikusan érzem magam, hanem számos új ajtót is megnyitott előttem. Hamarosan Lara Fabian énektanárával fogok dolgozni, és megyek ki Olaszországba, ahol Andrea Bocelli producerével kezdek együttműködésbe – magyarázza az énekes, aki szívesen emlékszik az X-Faktorra. – Életem legmeghatározóbb időszaka volt az X-Faktor, szinte mindent annak köszönhetek. A műsor előtt sok problémám volt a beszédhangommal. Még egy boltban is alig mertem megszólalni, mert a lányos hangom miatt mutogattak rám, ez szörnyű volt. Az X-Faktor helyre tette ezt az egészet a lelkemben, hiszen a hangom, amit előtte használni is alig mertem, ott az előnyömre vált. Ott tanultam meg szeretni magam. Sokkal több örömet adott a verseny, mint amennyi fájdalmat okozott. Ráadásul ott ismertem meg Bettit, a feleségemet.”

A Konyhafőnök VIP-ban is láthattuk (Fotó: Archív)

Patrik arról is mesél, milyen a házasság… „Ugyanúgy élünk, mint a házasságkötés előtt, csak még jobban érezzük, hogy már örökre egymás életének részei leszünk. Bevallom, korábban egyáltalán nem hittem a házasság intézményében, az én szüleim elváltak… Szóval azt gondoltam, ez egy rossz dolog, egy felesleges macera, egy papír, ami később csak bajt hoz. Aztán megérkezett az életembe Betti, és elkezdtem hinni, hogy van olyan, hogy az ember megtalálja a másik felét. Bettinek köszönhetem, hogy hinni tudok a házasságban.”

A házasság minden pillanatát élvezi (Fotó: Archív)

A jövőre vonatkozóan több konkrét terve is van. „Az elkövetkező két évben szeretnénk babát. A zenémet pedig szívesen vinném külföldre. A legfőbb célom Olaszország, hiszen ott van a legnagyobb érdeklődés arra a műfajra, amit képviselek. Még az is lehet, hogy ott is jelentkezem egy tehetségkutatóba. Én már ismerem egy ilyen műsor előnyeit és hátrányait. Kicsit talán úgy érzem majd, hogy visszakerültem a startmezőre, hiszen egy másik országban mindent a nulláról kell kezdenem. De úgy érzem, ha most nem megyek az álmom után, akkor már késő lesz. Hogy külföldre költözünk-e majd, az még a jövő kérdése, de az elkövetkező időszakban sokat fogok külföldre járni, az biztos. A legnagyobb álmom, hogy egyszer még Céline Dionnal énekelhessek.”

Kiemelt kép: RTL, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!