Hazai sztár

Válogatós sztárok, elképesztő fóbiák: „Undorom azoktól a kis fekete golyócskáktól!”

Nem csak a gyerekek makacsolják meg magukat az asztalnál egy-egy fogás láttán. Rózsa György, Sajgál Erika és Zoltán Erika ugyancsak látványosan kerül néhány ételt.

Mákot soha

Bármilyen hihetetlen, Rózsa György a közkedvelt sütemény-alapanyagot messzire elkerüli „Undorom azoktól a kis fekete golyócskáktól! – vallja be. – A kisunokám, Ádám mindig nevetve kérdezi, ’ugye szereted a mákos tésztát?’ Még rágondolni is szörnyű!” Rózsa György nevetve hozzáteszi, hogy lecsón és dinnyén viszont hónapokig el tudna élni.

Zoltán Erika barátai viszont imádják a tengeri herkentyűket (Fotó: Archív)

Hal kilőve

Zoltán Erika maga sem tudja, hova vezethető vissza azon ételfóbiája, amely évtizedek óta kíséri. „Nálam egy tabu van. Semmi olyat nem eszem, ami a vízből jött. Robi és a lányunk sem szereti a halakat, így azért sokkal könnyebb elkerülni – fejtegeti Zoltán Erika. – Szívesen utazunk Olaszországba, ahol az éttermek kínálatában ott vannak a tengeri herkentyűk. A barátaink szeretik ezeket, én viszont alig tudtam legyőzni az undoromat, miközben ők jóízűen eszegették a kagylót. Próbáltam megbarátkozni a halakkal, nem sikerült, és ez már, azt hiszem, így is marad. Pedig tudom, hogy egészségesek és beillenének a diétámba.” ­Erika mellett Zalatnay Sarolta és Majka sem rajongója a kagylónak, Király Viktor pedig az osztrigának.

Sajgál Erika férje bezzeg imádja a pacalt (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Szó sem lehet róla!

A pacal igencsak megosztó étel, valaki vagy szereti, vagy nem. „Én nem tudom megenni, a férjem, Kovács Pista viszont imádja, főleg, amit Molnárka, az egyik barátunk készít – árulja el Sajgál Erika, aki szerint ez szemernyi vitát sem szül köztük. – Nemrég egy falunapon jártunk, ahol isteni volt a pacal. Szerencsére nem erőszakoskodik, hogy kóstoljam meg. Tőlem bármikor eheti. Érdekes, a szalontüdőt viszont ő nem szereti. Nincs ebből gond, nem fogunk együtt szalontüdőt enni, és ennyi” – mesélte.

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!