Hazai sztár

Valóban együtt voltak, vagy pletyka az egész? Ezek a sztárrománcok a mai napig ködösek

Van, ami idővel kiderül, de akadnak olyan hírességek is, akik sosem ismerték el, hogy valaha bizony nagyon szerették egymást.

Nincs is szebb dolog, mint amikor két ember egymásra talál és szerelemre lobbannak a másik iránt. Hát még ha mindez a szemünk előtt történik a kedvenc sztárjainkkal. De mint tudjuk, semmi sem tart örökké, főleg nem a sztárszerelmek. Valószínűleg ennek tudatában döntöttek úgy a következő hírességek is, hogy nem verik nagy dobra a kapcsolatukat. És milyen jól tették, hiszen gyengéd érzelmeikről ma már csak múlt időben beszélhetünk.

Tényleg csak barátok?

Gelencsér Timi és Hegyes Berci 2020-ban, a Dancing with the Stars első évadában ismerkedtek meg, párosuk pedig olyan jónak bizonyult, hogy meg is nyerték a TV2 show-műsorát. Ők mindig barátként hivatkoztak egymásra, ám a tévéképernyők előtt sokaknak feltűnt, hogy mennyire el tudnak érzékenyülni egymás közelében. Sokatmondó volt az is, hogy a műsor után is szoros kapcsolatban maradtak, amiről számtalan közös kép és videó tanúskodott. Már majdnem a feledés homályába merült a három évvel ezelőtti folyosói pletyka, miszerint bizony több volt ez közöttük, mint puszta barátság. Ám amikor Berci párjának, Vágner­ Fanni­nak az Ázsia Expressz idei évadában Bercit érintő kérdésekre kellett válaszolnia, az egyik épp az volt, hogy a táncos milyen hírességgel alkotott egy párt a múltban. Fanni gondolkodás nélkül rávágta Gelencsér Timi nevét, így lebuktatva párját.

Dancing with the Stars – Mindenki táncol első évada (Fotó: TV2)

Szintén zenész

Tavaly nyáron felröppent a hír, hogy Király Linda és L.L. Junior közel kerültek egymáshoz. Mindez onnan indult, hogy a közösségi oldalaikon megosztott képekből látszott: egy időben egy helyen, Positanóban nyaralnak. Utóbb egyébként kiderült, hogy a vakációra nem ketten, hanem egy egész baráti társasággal utaztak. Azóta Junior összejött Dárdai Blankával, de több alkalommal szakítottak. Utolsó szakításuk után pedig ismét Király Lindával hozták hírbe.

A mai napig nem tudni, mi van köztük (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Múlt és jövő

Kulcsár Edina és a néhai Berki Krisztián kapcsolatának híre időről időre felröppent, legutóbb a férfi halála előtt pár héttel. Berkit akkor egy magazin meg is kérdezte az állítólagos egykori románcról, amit nem cáfolt, csak sejtelmesen kommentált. „A múltam okkal nincs benne a jövőmben” – felelte.

Vajon igaz volt?

Noha Marics Peti még ifjú titán a hírességek világában, szívügyeivel hamar a bulvárújságok címlapjára került. Tóth Andival való szerelmük után nem sokkal a hírek szerint a Rising Star egykori felfedezettje toppant be az életébe. Több jel is utalt rá, hogy egy időben egy párt alkothattak, például hogy a színházakban egyébként ritkán felbukkanó énekes épp azt az Aranylakodalom című darabot nézte meg, amiben Kovács Gyopár is szerepel. De a kölcsönös lájkok és Gyopár szereplése a ValMar videóklipjében is beszédes volt. Azonban máig nem mesélt egyikük sem arról, hogy valóban együtt lettek volna. Talán csak pletyka volt az egész?

Kiemelt kép: RTL, TV2, Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!