Hazai sztár

Aryee Claudia Tücsi és Nagy Adri: Közösen nyaralt a két sztárcsalád

A műsorvezető és az énekesnő tizennégy éve barátnők, napi kapcsolatban vannak, ha kell, egymás gyerekeire is örömmel vigyáznak, és évente egyszer együtt is nyaralnak. Legutóbb épp Tenerifén jártak, méghozzá a családjaikkal.

Többször utaztak már együtt, szívesen is nosztalgiáznak azokról a balatoni hétvégékről, amik még a szórakozásról, a felhőtlen buliról szóltak. Ez persze megváltozott, amióta mindketten édesanyák lettek.

„Bulizásról nem álmodozunk”

Az évi egy utazást a mai napig tartják, csak amikor kiválasztják a következő úti célt, már nem azt nézik, hol vannak a legjobb szórakozóhelyek, hanem azt, hogy az biztosan gyerekbarát legyen. „Változnak az idők… De azért amikor a gyerekek lefeküdtek aludni, mi vagy éjfélig fennmaradtunk, és a teraszon beszélgettünk” – meséli nevetve a legutóbbi közös nyaralásról Nagy Adri a Storynak. „Vagy épp énekeltünk, persze azt is csak halkan, nehogy felébredjenek – ékeli közbe Tücsi. – Mondanom sem kell, ezek a nyaralások leginkább a gyerekekről szólnak. De ez nem jelenti azt, hogy közben mi ne töltődnénk, dehogynem! Imádunk együtt utazni, mert amellett, hogy közös élményeket gyűjtünk, rengeteget beszélgetünk, nevetünk, jókat eszünk. Bulizásról vagy pihenésről viszont nem is álmodozunk” – nevet fel.

Tücsi és családja (Fotó: Archív)

„Beni és Nara elválaszthatatlanok”

A gyerekeik között mindössze kilenc hónap a korkülönbség, és szinte testvérként szeretik egymást, ráadásul a férjeik is kimondottan jóban vannak. „Beni és Nara elválaszthatatlanok – folytatja az énekesnő. – Szándékosan egy óvodába írattuk őket, így ők és mi is naponta találkozunk. Sőt rendszeresen nyújtunk egymásnak ’bébiszitter-szolgáltatást’, mert ha bármelyikünknek dolga van, és emiatt nem tud elmenni a gyerekért az oviba, akkor a másikunk hozza el. Ez alap. Van még egy anyuka az oviban, vele teljes a csapatunk, és ő is jött velünk a családjával Tenerifére.” „Hat felnőtt volt a három gyerekre, és csak halkan súgom meg, így is elvesztettük a csatát – tréfálkozik Tücsi. – Viccet félretéve, az nagyon klassz volt, hogy a gyerekek jól elvoltak együtt, játszottak, fürödtek, fociztak, rajzoltak, öröm volt nézni.”

Imádták a közös nyaralást (Fotó: Archív)

„A hagyomány folytatódik”

Már a nyaralás első napján lefektettek bizonyos alapszabályokat, mint mondják, ez máshogy nem is megy, ha három család bérel egy közös apartmant. „Ilyenkor szükség van kompromisszumokra. Legyen szó arról, ki mikor kel, mikor akar elindulni a tengerpartra, mit akar enni… – magyarázza Adri. – De ezzel nem volt gond. Volt, hogy különváltunk, vagy egy pár vigyázott az összes gyerekre, hogy a többiek el tudjanak menni bevásárolni, sportolni… Sőt olyan is volt, hogy a férjeink elvitték a gyerekeket csúszdaparkba, és addig mi, csajok süttettük a hasunkat a parton, miközben egy koktélt szürcsölgettünk, mint a régi szép időkben.” „Olyan volt, mint egy nagy osztálykirándulás! – mondja ­Tücsi. – Szóval a hagyomány folytatódik. És nem is kell jövő évig várnunk, még idén nyáron elmegyünk együtt Horvátországba vitorlázni egyet.”

Nem ítélkeznek

Tücsi gyakran posztol a kislányáról és a férjéről, Adri viszont még sosem mutatta meg a családját. „Erről egy időben sokat beszélgettünk – kezdi Tücsi. – De teljesen elfogadjuk a másik döntését, és ami még fontosabb, nem ítélkezünk. A gyereknevelésben is biztosan van olyan, amit máshogy csinálunk, de ez így van rendjén.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!