Hazai sztár

Nagy Adri – Szívesen lenne lányos anyuka is

A közönség visszafogott dívaként ismeri, de otthon egészen más: tüzes, folyton sürgő-forgó feleség és anya.

Az énekesnő mindig is arra törekedett, hogy a tehetségére figyeljenek, ez a tudatosság pedig jól látszik a közösségi oldalain is. Sok pályatársával ellentétben ugyanis nem posztol lépten-nyomon, nem foglal állást minden témában, és nem is az idomaival akarja népszerűsíteni magát. Mindig is óvta a magánéletét, és bár végtelenül büszke a férjére és a kisfiára is, ritkán láthatjuk őket, vagy hallhatunk róluk.

„Hiszek az örök szerelemben”

Öt évvel ezelőtt még nem gondolta, hogy 34 évesen itt tart majd. Épp egy szerelmi dráma kellős közepén rettegett a jövőtől. „Sosem felejtem el, a 29. születésnapom volt, romokban voltam. Féltem, hogy nekem csak egy kiskutyám van, és így halok meg. Minden kilátástalannak tűnt, depressziós voltam. Aztán a bulimra betoppant egy rég nem látott barát, ő volt András. Másnap már randiztunk, és azóta együtt vagyunk. A mai világot látva is hiszem, hogy létezik még az örökké tartó szerelem. Sok minden múlik azon, hogy két ember szót ért-e egymással, és mindent meg tudnak-e beszélni. Tűz jegyű vagyok, a személyiségem is tüzes, de Andris jól kezel. Amire pedig mindketten ügyelünk, hogy sose feküdjünk le haraggal. Bár a covidos időszak a mi kapcsolatunkat is próbára tette, és vannak vitáink, harcaink, mégis azt gondolom, szerető társra találtam Andrásban. Direkt nem férjet mondok, mert szerintem a társ szó mindent felülír, és elmond egy kapcsolatról.”

Beni igazi kis pasivá érett (Fotó: Archív)

 

Sokakban csalódott

Adri úgy tartja, négy éve alapjaiban változott meg az élete, amikor édesanya lett. „Emlékszem, amikor hazavittük Benit, és megálltunk a garázs előtt, levert a víz. Sokkot kaptam, hogy ezt a kisbabát nekem életben is kell tartanom – meséli, majd hozzáteszi: nem volt egyszerű az első három hónap, egy rövid ideig szülés utáni depresszióval is küzdött. – Három hónap otthonlét után már nagyon vágyakoztam vissza a színpadra, irigyeltem másokat, akik szabadon jöttek-mentek. A közösségi média sem volt rám túl jó hatással, mert ott folyamatosan azt láttam, hogy a világ legkönnyebb dolga anyaként is jól kinézni, ide-oda menni, utazni. Aztán rájöttem, hogy volt, akinél a valóság egészen mást takart, másokkal az értékrendünk nem egyezett. Ezért akkortájt sokakat kikövettem. Jobban is lettem” – teszi hozzá.

Papírhajó

Legújabb szerzeménye, a Papírhajó az énekesnő számára fontos üzeneteket hordoz. „Most érkezett el az életemben az az időszak, hogy már nem mástól várom a boldogságot, hanem saját magamtól. Rájöttem, hogy magamban kell megtalálnom az örömöt, és ha én jól vagyok, akkor jó hangulat lesz körülöttem is. Szeretnék minden percet kihasználni a boldogságra” – mondja Adri.

Fotó: Archív

„Nincsenek véletlenek”

Azóta kisfia, ahogy Adri fogalmaz: igazi kis pasivá érett. Imádja, ha ő van a középpontban, sok mindenről el lehet már vele beszélgetni. Például arról is, hogy mikor bővül a család. Beni ugyanis már szeretné, ha eggyel többen lennének. „Egyre többször mondja, hogy szeretne kis testvért, és mi is készen állunk rá. De nem tervezünk görcsösen. Hiszek a sorsban, abban, hogy nincsenek véletlenek, és mindennek megvan a maga ideje. Jöhet a kis tesó, és jönni is fog, ha kell. Beni annak idején korábban jött, mint gondoltuk, igazi szerelemgyerek. A második babát viszont nem akartam elsietni, és még most sem kapkodok. Ettől függetlenül egyre többet játszom a gondolattal, hogy jó lenne megtapasztalni, milyen lányos anyukának lenni.”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!