Hazai sztár

Varsányi Réka: „Jöttek a bántások, a manipuláció, és azt éreztem, már a salátát sem tudom jó szívvel megenni”

Alekosz párjaként ismertük meg az Ázsia Expresszben, majd a műsor után szakítottak. Réka azóta jobban van, de nem tagadja, súlyos test­képzavar alakult ki nála.

Akár büszke is lehetne magára, hogy négy hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, mégsem az, ugyanis nem egészséges módon fogyott le. Éppen ezért Varsányi Réka azt kéri, senki ne kövesse a példáját. „Hogy milyen kapcsolatban éltem, hogy Alekosz mellett mit tűrtem el nőként, emberként, abba nem szívesen mennék már bele. Viszont arról tudnék és szeretnék is mesélni, hogy, mondjuk, az önbecsülésemre, az önértékelésemre nézve mennyire ártalmas volt az, hogy egy férfi kedvéért fogytam le – kezdi a kétgyermekes édesanya. – Már hat-hét éve egyedülálló voltam, ami rettentően megviselt, depressziós lettem, így az evésbe menekültem. Már körülbelül 120 kiló voltam, amikor úgy döntöttem, elég volt. Ekkor lépett be az életembe Alekosz. Sokáig harciasan mondtam, hogy nem miatta fogytam le, mert úgy éreztem, még azt a hatalmas erőfeszítést is elvenné tőlem, amit teljesen magamtól, magamért hoztam meg. Mindig mondta, hogy az összes exéből ő hozta ki a nőt. Ő aktiválta a nőiességüket. Már értem, hogy ez mit jelent…”

Réka ma már remek formában van (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Rékának eleinte imponáltak exe dicsérő szavai. „Az első időkben elismerően beszélt arról, hogy mennyi kitartás van bennem, hogy örül, hogy egyre kevesebbet és kevesebbet mutat alattam a mérleg. Aztán ebből elvárás lett. Én meg tetszeni akartam neki. Aztán jöttek a bántások, a manipuláció, és egy idő után azt éreztem, már a salátát sem tudom jó szívvel megenni, inkább koplalok. Emellett rengeteget edzettem. Így történhetett meg az, hogy kevesebb mint négy hónap alatt még 25 kilót fogytam… Annyira meg akartam neki felelni, annyira akartam, hogy szeressen, hogy nem tűnt fel, mit teszek magammal. Lelkileg sanyargattak, így én a testemet sanyargattam. Mindezt azért, mert nem akartam újra egyedül lenni. Rettegtem tőle. Mégis így lett… De most már azt mondom: hála istennek!”

A Story Sztárdiétát keresse az újságosoknál!

Ha kíváncsi rá, Réka mihez kezd az Alekosz mellett szerzett tapasztalattal, vagy mit felel követőinek, ha a titkáról faggatják, keresse a Story Sztárdiéta megjelent különszámát!

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!