Hazai sztár

A legjobb barátnője Ábrahám Editről: „Nemcsak hogy csodálatosan néz ki, de semmi sztárallűr nincs benne”

Gyermekkoruk óta egymás bizalmasai. A színésznő és Nádai Bea énekesnő büszkék arra, hogy féltékenység még sosem mérgezte meg a barátságukat.

Tizenhárom éves korunkban szövődött a barátságuk, amikor a híres Igaz Luci, vagy ahogyan a szakmai berkekben emlegetik, Luci néni tánciskolájába jártak. „Jazzbalettet tanultunk, akrobatikát és sztepptáncot – meséli Ábrahám Edit. „A sok-sok idő alatt előfordult olyan, hogy elsodort bennünket az élet, de kisebb kihagyások után mindig ugyanolyan őszintén tudtunk egymáshoz kapcsolódni, mint régen – veszi át a szót Nádai Bea. – Edit nem változott semmit, ma is olyan, amilyen volt – kívül is, belül is. Nemcsak hogy csodálatosan néz ki, de semmi sztárallűr nincs benne” – magyarázza az énekesnő. „Jólesik, amit Bea mond, valóban mindig igyekeztem két lábbal a földön maradni – válaszolja Edit, aki már kétszeres nagymama. – A külsőmért és az egészségemért pedig sokat teszek. Azt szeretném, hogy megfeleljek annak a képnek, amit saját magamról elképzelek, úgy érzem magam jól a bőrömben. Nemrég például 8 kilótól szabadultam meg, amiről azt hittem, hogy ennyi idősen már nem lesz olyan könnyű folyamat, de szerencsére tévedtem. Rátaláltam ugyanis egy testsúlycsökkentő mátrixra, amelyben van például egy vadon termő szilvafajta. Bélseprűnek hívják ezt az egzotikus kivonatot. Mivel a változókorral lelassult az anyagcserém, ez segített beindítani. A kúra segített, hogy megszűnjön az édesség utáni sóvárgásom, egy úgynevezett cukorgyilkos növénynek köszönhetően. Nem kellett sanyargatnom magam, igaz, az nem is lenne az én műfajom” – árulja el Edit.

Imádnak együtt wellnessezni

A hétköznapokat is igyekszik izgalmas programokkal megfűszerezni, például egy barátnős wellnessnappal. „Ezek az alkalmak azért is fantasztikusak, mert ilyenkor rengeteg közös élményt elevenítünk fel. Emlékszem, kislány korunkban Bea reménytelenül szerelmes volt egy színészbe, de persze tudtuk, hogy ez a szerelem sosem teljesül majd be – mesélte nevetve Edit. – Féltékenység egyébként soha nem volt közöttünk, fiún össze soha nem vesztünk, a zsánerünk is más volt. Köztünk a szakmai féltékenység is mindig kizárt volt, sőt. Annyira örülök annak, ha Beát hallom énekelni, az irigység a mi természetünktől messzi áll.” Edit nem szégyelli, nemrég például könnyekig hatódott, amikor az Old Boys zenekar koncertjen megnézte barátnője előadását.

Irány a játszótér!

Van, hogy a csajos programra nem csak kettesben indulnak. Előfordult, hogy a színésznő nagyobbik unokáját együtt vitték játszótérre. „Most legalább Bea is láthatta, milyen eleven kislány – felér három fiúval!” – tette hozzá nevetve a színésznő.

Kiemelt kép és fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!