Címlapsztori

Ábrahám Edit a párkeresésről: „A legtöbbjük sajnos olyan hangnemet üt meg, ami nekem nem tetszik”

A színésznő nem ijed meg a kihívásoktól: aktívan unokázik, leadta a feleslegét, sőt már egy új kapcsolattól sem zárkózik el.

Fiatalos lendülettel éli a mindennapokat. Igaz, kétszeres nagymamaként szükség is van a segítségére. „A családom kitölti az életemet. Már a picire is vigyázok időnként, de a négyéves Lénával jóval több időt töltök: hetente egy napot biztosan nálam van. Nagyon szeretek vele lenni, rendkívül jó hatással van rám.”

Léna három fiúval felér

Ábrahám Edit viszont azt sem tagadja, hogy a nagymamaság egy olyan műfaj, amibe bele kell jönni. „A mai fiatalok sok mindent máshogy csinálnak, mint mi annak idején. Meg kellett tanulnom, hogy ne szóljak bele a dolgaikba – meséli a színésznő, aki azt sem tagadja, hogy bizony tartogat neki kihívásokat az élet. – Mivel én fiús anya vagyok, nem kellett annak idején hajat fonnom, hát most van alkalmam Léna kedvéért gyakorolni… Pláne ha megmarad egy helyben. Még szertelenebb, mint a fiam volt… Igazi vadóc, mindig mondom, hogy felér három fiúval is! Szerencsére ma már jóval könnyebben szaladgálok utána, hiszen 8 kilóval lettem könnyebb – majdnem olyan gyorsan tudok futni, mint ő!”

A Nagy Duettben Vastag Csaba oldalán brillírozott (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

A miniszoknyára már nemet mond

Edit nem is tagadja, azt hitte, ennyi idősen nem olyan könnyű leadni a felesleget, de szerencsére tévedett. „Rátaláltam egy testsúlycsökkentő mátrixra, amelyben van például egy vadon termő, egzotikus szilvafajta, amit bélseprűnek hívják. A változókorral lelassult anyagcserémet segített újraindítani. De van benne egy májvédő is, ami pedig nem engedi felszívódni a szénhidrátokat. Ez a kúra segített abban, hogy megszűnjön az édesség utáni sóvárgásom egy cukorgyilkosnak nevezett gyógynövény hatására” – meséli a művésznő, majd hozzáteszi: a két ruhaméretet eredményező fogyásához önsanyargatásra sem volt szükség. Szerencsére, hiszen így hatvan felett is tökéletesen felveheti a fiatalabb generációval a tempót. „Az életfilozófiám az, hogy nincsenek határok. Nem azt nézem, mennyi van a személyimbe írva. Ugyanolyan dolgokat csinálok, mint régen, annyi különbséggel, hogy már nem hordok például nagyon mini szoknyát, vagy nem megyek olyan sportra, ami veszélyes lenne. De mozgalmas életet élek, divatos zenéket hallgatok, és modern darabokba öltözködöm – nem gondolok arra, mennyi éves vagyok.”

Büszke rá, hogy képben van a divattal, trendi darabokkal van teli a ruhatára (Fotó: Archív)

Magasra tette a lécet

Bár a színésznő napjai mozgalmasan telnek, nem tagadja: örülne, ha végre társra is lelne. Egy különleges férfinak biztosan nem állna ellent. „Nyitott vagyok egy új párkapcsolatra, de úgy tűnik, még senkinek nem sikerült megugrani a lécet – lehet, hogy túl magasra tettem? – neveti el magát. – Azt tapasztalom, hogy a férfiak nem szeretik a magabiztos nőket, én pedig az vagyok… Egy erős nő. Hogy mi fog meg a másikban? Először is legyen jó ember, ápolt és empatikus. Igen, fontos az érzelmi intelligencia, de ugyanolyan lényeges, hogy műveltségben és az elért eredményeinkben is egy szinten legyünk. Ezek nagyon fontos dolgok, még akkor is, ha tabu róla beszélni. Sokan írnak nekem a közösségi felületeken. Olyanok is, akik személyesen soha nem jönnének oda. De a legtöbbjük sajnos olyan hangnemet üt meg, ami nekem nem tetszik. Pláne így van ez, ha véletlenül nem válaszolok nekik… Abban biztos vagyok, hogy a közösségi médián keresztül nem fogok ismerkedni” – szögezi le.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!