Hazai sztár

Frohner Ferenc Tóth Andiról: „Annyi mindenen mentünk keresztül az elmúlt években, hogy neki, érte bármit megteszek”

Az X-Faktorba is az énekesnővel tart a szingli sztárfodrász. Fecó hatalmas önismereti utat járt be az elmúlt években.

A 33 éves hajszobrász a saját nevével fémjelzett szalonja mellett hamarosan az RTL háza táján is sokat fog tüsténkedni, keze munkájára ugyanis jóbarátjának, a tehetségkutató újdonsült mentorának is szüksége van. De hogyan egyezteti össze a hivatását a magánéletével? Frohner Ferenc korábban volt, hogy felrúgta a saját szabályát, azonban már jó ideje tartja magát a fogadalmához, miszerint a munkát nem keveri a magánélettel. Többek között ezért sem fűzi szorosabbra a viszonyát a csinos énekesnővel, Tóth Andival. „Nagyjából hat évvel ezelőtt jött hozzám egy hajkezelésre, és azóta is jóbarátok vagyunk. Az első pillanattól fogva meg volt közöttünk az összhang, mára pedig sokszor szavak nélkül is értem az igényeit. Annyi mindenen mentünk keresztül az elmúlt években, hogy neki, érte bármit megteszek. Bár sokan próbáltak minket összeboronálni, de úgy vagyunk vele, hogy a barátságunk mindennél értékesebb – kezdi Fecó, aki Andival az élő példa arra, hogy férfi és nő között bizony létezik igazi barátság. – Nálunk legalábbis működik. Ráadásul szakmai kapcsolatban is állunk, amit nagyon komolyan veszek. Nálam aranyszabály, hogy vendéggel nem kezdek ki. Jó, bevallom, korábban egyszer-kétszer ezt megszegtem, hisz nagy a kísértés, de lássuk be, a munkát keverni a magánélettel nem túl professzionális. Bár nap mint nap rengeteg gyönyörű nő vesz körül, az ismerkedést minden körülmények között a szalonomon kívül intézem.”

Toth Andival ma már jóbarátok is (Fotók: Archív)

Korábban félt a vissza­utasítástól

No de mikor és hol ismerkedik Kárpáti Rebeka egykori párja, ha éppen nem a nők hajkoronáját veszi kezelésbe? „Például koncerten. Egyébként egyáltalán nem vagyok rágörcsölve erre a kérdésre. Sőt. Az elmúlt években inkább magamat építettem, sokkal magabiztosabb lettem, és már nem félek kezdeményezni sem. Míg korábban féltem a visszautasítástól, nem szerettem eléggé önmagam, addig most már egyedül is teljes vagyok. Ismerem a saját működésemet, igényeimet és azt, hogy milyen nőre, társra vágyom. Persze ezt paraméterekben nehéz összefoglalni, de vágyom a női energiára, szeretetre és arra, hogy valaki komolyan felkeltse az érdeklődésemet. Készen állok arra, hogy elköteleződjek! – vallja be az egykori nőcsábász. Persze sokan azt hiszik, Fecónak könnyű dolga van, hisz ismert, nagy dumás, bárkit levesz a lábáról, pedig a valóság sokkal árnyaltabb ennél. – Néha hátránynak érzem, hogy ismert vagyok, mert idealizált képe van rólam az embereknek. De a bohókás, viccelődő énem csak egy szelet a ’Fecó tortából’. Van egy komolyabb, visszahúzódó énem is, és bizony olyan is, aki csöndre, nyugalomra, elvonulásra vágyik az állandó pörgés helyett.”

A Nyerő Párosban ismerhettük meg Kárpáti Rebeka partnereként (Fotó: RTL)

Megvan benne a vadászösztön

Igaz, hátradőlve is élvezhetné a hölgyek rajongását, Fecó azonban jobb szeret elébe menni a dolgoknak és maga megszerezni azt, aki felkelti az érdeklődését. „Szerintem egy férfi dolga meghódítani a nőt és nem fordítva. Legalábbis bennem még megvan a ’vadászösztön’. Jó, ha megvan az a kis játékosság az ismerkedésben, az izgalom, a kihívás. Én legalábbis így működöm. Szeretem éreztetni a partneremmel, hogy számomra ő a befutó és fontos nekem. Persze jó lenne legalább annyira érteni a nők nyelvén, mint amennyire a hajukat ismerem – mondja nevetve. – De van még időm! Nemsokára krisztusi korba lépek, 33 leszek, semmiről nem vagyok lemaradva. Sőt! Hálás vagyok minden korábbi barátnőmnek, mert mindenkitől nagyon sokat tanultam, több lettem általuk. Most már sokkal tudatosabban, teljesebben fogok belevágni egy párkapcsolatba és tudom, hiszem, hogy hamarosan rátalálok az igazira.”

Megtérült a párizsis zsemle

Fecó ma az egyik legismertebb hazai fodrász, ám göröngyös út vezetett a sikerig. Karrierje kezdetén még buszjegyre sem telt neki, de az étkezésen is sokat spórolt. „Úgy voltam vele, hogy mindent belefeccölök ebbe a sztoriba, hétfőtől vasárnapig ott álltam a fodrászmesterem mellett, és mostam a vendégei haját. Kaptam ötszáz forintot, és abból vettem meg a párizsis zsemlémet. Soha nem felejtem el, naponta egy párizsis zsemlét ettem” – mesélte nemrégiben a Frizbiben.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!