Hazai sztár

Tóth Andi frappánsan vágott vissza az egynapos kommentáradatra: „Akkor illik véleményt adni, ha kérnek!”

Az énekesnő külseje az évek alatt nagyon sokat változott, és emiatt rengeteg kritika éri.

Bár Tóth Andit ma is a legszebb hazai sztárok között emlegetik, az utóbbi időben teljesen átalakult a külseje. Rengeteg kritika éri is emiatt, ami sokszor beárnyékolja az örömét, hiszen ő, mint hangsúlyozza, tökéletesen érzi magát a bőrében. Rajongói körében például komoly aggodalmat keltett, amikor körülbelül másfél évvel ezelőtt, több mint egy hónapos kihagyás után, Tóth Andi elképesztően vékonyra fogyva jelentkezett újra a közösségi oldalain. Bár mindig is csinos, jó alakú lány volt, a jól ismert babaarc és a telt idomok helyett hirtelen sokkal inkább a csontos áll és a szikár testalkat dominált. Sokan úgy tartják – mivel ekkoriban járt együtt Marics Petivel –, hogy a több hullámvölgyet megélt kapcsolatuk is felelős a látványos súlyvesztésért. Ezt támasztotta alá az is, amikor Andi a követői kérésére megosztotta egyik reggeli menüjét, ami csupán kávé és cigi volt. Hogy mi az igazság, azt persze csak ő tudja, de egy biztos, egy ideje teljesen megváltozott a külseje.

„Ő maga a művészet”

Az aggodalmaskodók mellett kritikusai is szép számmal vannak, akik nemcsak a súlya miatt froclizzák, hanem azért is, mert pár éve a tetoválások rabja lett. Ugyan egy-két varrást mindig is láthattunk rajta, az utóbbi időben valóban jobban megszaporodtak rajta a minták. Whitney Houstontól a gyufaszálakon át az idézetekig mindenféle varrás megtalálható már a testén. Nemrég pedig a nyakára is tetováltatott, méghozzá egy angol feliratot, ami magyarul annyit tesz: „Ő maga a művészet.” Andi egyébként sosem titkolta, hogy úgy érzi, a személyisége a tetoválásaival együtt teljesedik ki, és azt is sokszor leszögezte már, hogy sosem varratna magára olyat, amit ne viselne szívesen élete végéig. A szétvarrt Andi azonban nem arat osztatlan sikert. „Tulajdonképpen semmi közöm hozzá, de miért kell neked, tehetséges művésznek oda lealacsonyodni, hogy vászon legyél egy tetoválónak, aki sehol sincs hozzád képest?” – kapja az ilyen és ehhez hasonló kommenteket.

A Sztárban Sztárban extrémebbnél extrémebb ruhákba öltöztették – minden jól áll neki (Fotó: TV2)

„Csontsovány, beteges, rémisztő”

A soványsága miatt is bőszen kapja a kritikát, sőt egy tucat neki szánt komment kimeríti a bántalmazás fogalmát. Mi több, akad olyan követője is, aki már diagnosztizálta is, mégpedig anorexiával és depresszióval. A kéretlen tanácsokra, megjegyzésekre a fiatal énekesnő igyekezett visszafogottan reagálni: „Akkor illik véleményt adni, ha kérnek – jegyezte meg. Ám sokszor betelik nála a pohár. – Tegnap úgy éreztem, milyen jól érzem magam a bőrömben, ez egy jó szett, szép a sminkem, csinálok egy képet. Azért, hogy az jöjjön velem szembe egész nap, hogy Tóth Andi csontsovány, beteges, rémisztő, csúnya. Miért? – csattant fel nemrég egy egynapos kommentáradat után, majd közölte, kizárólag egyvalakinek akar tetszeni: – Magamnak kívánok megfelelni. Kiábrándító és szörnyen elszomorító ez az ország.”

Semmi baj a párnácskákkal

A csípős válaszok mellett arra is gondja van, hogy rajongói­nak tartalmas gondolatokat közvetítsen. A napokban például az Ízek, imák, szerelmek című filmből osztott meg egy jelentet, ahol Liz (Julia Roberts) éppen azt magyarázza Sofinak (Tuva Novotny), hogy hiába panaszkodik a párnácskáira, amik megjelentek a hasán, igazából nem a kilók számítanak. „Kérdezek valamit. Amikor egy pasi meglátott meztelenül. Volt olyan, hogy elment a kedve? Elmenekült?” A válasz persze nemleges, mire Liz így folytatja: „Mert nem érdekli őket. A pucér nő önmagában is főnyeremény. Utálok már nemet mondani, és azon gondolkozni, mit ettem előző nap. Számolni a kalóriákat, aztán büntetni magam, ha túlzásba estem. Nem fogom vissza magam. Nem akarok elhízni, de bűntudat nélkül eszem.”

Kiemelt képek: RTL, TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!