Napi friss

Tóth Andit csúnyán kritizálják: „Derék tájon valami nem oké”

Az énekesnő új fotója hatalmas felháborodást keltett.

Tóth Andi már régóta tudja, hogy megosztó személyként van jelen a médiában, és sokszor anélkül is felháborodást kelt, hogy bármit tenne. Most is hasonló dolog történt. Az énekesnő ugyanis semmi mást nem tett, csupán megosztott magáról néhány fotót, amin kedvenc edzőszettjeiben látható.

Andi évek óta nagy figyelmet fordít a kinézetére, rendszeresen edz, és ez látszik is rajta, hiszen alakja tökéletes. Ennek ellenére mégis akadtak olyanok, akik képesek voltak belekötni és kritizálni az alakját. Néhányan úgy vélik, Tóth Andi már túl vékony és véleményüket önkényesen meg is osztották: „Anorexia. Kérlek, szedj fel egy pár kilót, te csaj. A depresszió egyik jele a túléheztetése saját magadnak, vagy túletetetése. Kérlek, keress fel egy pszichológust, aki segíthet neked, Andi. Aggódom érted!”

Egy másik kommentelő azonban Andi védelmére kelt: „Gratulálok a kommentelőknek! Egy csoda szép nő van a képen. Ha a mérleg mondjuk a 100 kg felé billenne, akkor azt írnátok, hogy ‘Úristen, Andi, de kövér vagy?’. Elmondom, hogy nem, mindenki azt írná, hogy ‘Hú, de jó, hogy úgy szereti magát ahogy van’. De nyilván a vékonyabb testalkatú nőket lehet verbálisan bántalmazni, legyen bármi is az oka a vékonyságnak, mondjuk, lehet, hogy így tetszik magának?! Hajrá Andi,így tovább!” Andi sem tudta szó nélkül tűrni a negatív kommenteket, ezért egy ponton leírta a véleményét: „Wow. Srácok, ez a kommentszekció világ szomorú és kiábrándító. Boldog vagyok és kiegyensúlyozott. Ha valakit ez is érdekel.”

Azt gondolhatnánk ezzel az énekesnő pontot is tett az ügy végére, és lenyugodtak a kedélyek, azonban csak ezután fedezték fel, hogy a második képen úgy tűnik, mintha Andi Photoshoppolta volna a derekát, ami kapcsán egy egész Reddit beszélgetés jött létre. „Derék tájon valami nem oké” – írta egy netes felhasználó. De ahogy ezt Anditól megszokhattuk, nem engedte, hogy válasz nélkül maradjanak a találgatások, rövidre zárta a dolgot, csupán ennyit fűzött hozzá: „Az egy gyűrődött bőr.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!